Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

TIKTAΠΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Ιούνιο 2008 )
Ημερομηνία γέννησης: 8-4-1935
Τόπος γέννησης: ΣΙΤΑΓΡΟΙ
Θέση στην ομάδα: ΕΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(11)
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1953 - 1968
Προηγούμενες ομάδες: ΔΟΞΑ Σιταγρών 1951-53
Επόμενες ομάδες:
Πουθενά, αν και τον ζητούσαν: ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Π.Α.Ο.Κ.

Αξέχαστα παιχνίδια:
1) ΕΛΠΙΔΑ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-1 (1956-57) όπου έπαιζα με παπούτσια που στο αριστερό δεν είχαν σχάρες και έχασα ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται με αντίπαλο τερματοφύλακα τον ΚΑΡΑΠΑΤΗ.
2) Προημιτελικά κυπέλου όπου παίξαμε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην ΑΘΗΝΑ.
3) ΔΟΞΑ-ΕΛΠΙΔΑ 0-2 με δυο γκολ δικά μου στον ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΗ τερματοφύλακα της Δόξας.
Πιο ευχάριστη ανάμνηση: «Πέρασα πολύ καλά αγωνιζόμενος στη μεγάλη ΕΛΠΙΔΑ ειδικά τις χρονιές 1954-55-56-57 που νομίζω τότε είχε την καλύτερη ομάδα».
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Όλα ήταν ευχάριστα και σεμνά, με 2-3 ζευγάρια παπούτσια παίζαμε ποδόσφαιρο, χρονιά φτωχά αλλά γλυκά όπως και οι άνθρωποι τότε ήταν γλυκοί και συμπαραστάτες, θυμάμαι τον τότε πρόεδρο τον ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ που προσφερόταν να μας πάρει στη δουλειά (στην ΥΠΕΜ που ήταν υπηρεσία με τοπογραφικά, άρδευση κ.λ.π.)»
Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΙΔΗΣ(Δόξας) , ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ο αποκαλούμενος KING KONG (Δόξας)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Οι Δραμινές ομάδες σήμερα προσπαθούνε αλλά δεν μπορούνε να φθάσουν σε θετικό αποτέλεσμα δεν βλέπω να πηγαίνουν μπροστά και παραμένουν στάσιμες, παλιά υπήρχε η ΕΛΠΙΔΑ και η ΔΟΞΑ που κέρδιζαν όπου και να πήγαιναν, ίσως φταίει το ότι δεν υπάρχει φυτώριο ποδοσφαιριστών, πάντως εύχομαι το καλύτερο για τον ΠΑΝΔΡΑΜ που όπως πάντα μάχεται».

Πρόσθετα στοιχεία: Δούλεψε σαν προπονητής στις ομάδες ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ, ΧΩΡΙΣΤΗ, ΣΙΤΑΓΡΟΥΣ, ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ και ΚΑΛΟ ΑΓΡΟ.
Kάτοικος Δράμας , έγγαμος με 2 παιδιά,συνταξιούχος υπάλληλος ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου