Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Σάκης


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Δεκέμβριο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 24-8-1968
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Αγωνιστικοί περίοδοι:
Προηγούμενες ομάδες: «Τσικό» Δόξας Δράμας (1978), Ερασιτέχνες Δόξας Δράμας, Α΄ ομάδα Δόξας Δράμας (σε ηλικια 16 χρονων), ΟΣΦΠ (Δεκέμβριο 1987 και για 3 ½ χρόνια, στα οποία σημείωσε 17 τέρματα), ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (3 χρόνια), ΔΟΞΑ (1994, Α΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ(1996).
Επόμενες ομάδες: -
Αξέχαστα παιχνίδια: ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, έκανε ντεμπούτο με προπονητή τον ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Πιο ευχάριστες αναμνήσεις: «Συνάντησα στον Πανδραμαϊκό ένα πολύ καλό κλίμα. Πήγα συνειδητά γιατί είχα την καλύτερη άποψη για τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που έκλεισα την καριέρα μου στον Πανδραμαϊκό».

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Δεν έχω καμιά δυσάρεστη ανάμνηση, είχα πολύ καλή ανθρώπινη επαφή με όλη την οικογένεια του Πανδραμαϊκού».
Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι: ΒΙΕΡΚΟΒΟΥΤ (ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ), ΜΑΝΩΛΑΣ (ΑΕΚ).

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ θεωρώ ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Είναι μεγάλη ομάδα που την αξίζει μεγαλύτερη κατηγόρια, είναι άδικο που δεν αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν ξέρω τι φταίει και δεν συμβαίνει αυτό. Τιμούσα και σεβόμουνα πάντα όπως και τώρα τον Πανδραμαϊκό αν και αγωνίσθηκα για μικρό χρονικό διάστημα σε αυτόν. Εύχομαι και κυρίως πιστεύω να βρεθεί σύντομα εκεί που του αξίζει».

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ είναι πάνω από 100 φορές διεθνής με τις Εθνικές ομάδες παίδων, νέων και ελπίδων της πατρίδας μας - ενώ κλήθηκε και 2 φορές χωρίς όμως τελικά να αγωνισθεί και στην εθνική ανδρών - ζει μόνιμα στη ΔΡΑΜΑ, είναι παντρεμένος και επαγγελματικά υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία τα τελευταία 10 χρόνια ενώ παράλληλα είναι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου