Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν ΙΟΥΛΙΟ 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 31-1-1972
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ αλλά και ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ και όποτε χρειάσθηκε και ΧΑΦ
Αγωνιστικοί περίοδοι: Ξεκίνησε το 1986-87 από τις Ακαδημίες του Πανδραμαϊκού που λειτούργησαν τότε με πρωτοβουλία του Δημήτρη ΦΕΣΤΕΡΗ και με προπονητές τον Χρηστο ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ και τον Τασο ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΗ.
Εν συνεχεία έπαιξε στη μεγάλη ομάδα μέχρι το 1996-97 με ενδιάμεσες ομάδες τα ΚΥΡΓΙΑ, τον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και τη ΔΟΞΑ Δράμας. Από το 1997-98 και μετά αγωνίστηκε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, στις ομάδες ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΚΟΣΜΙΟ , ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΟΡΦΕΑ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ.

Αξέχαστο παιχνίδι: «ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΚΟΥΦΑΛΙΑ 2-1, με προπονητή τον ΤΑΒΛΑΡΙΔΗ. Στο ματς αυτό τραυματίστηκα άσχημα ,έσπασα τη μύτη μου και έχασα πολύ αίμα. παρόλα αυτά μπήκα ξανά στο γήπεδο στο 88' και στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά έβαλα το νικητήριο γκολ. Εγώ λιποθύμησα, ξύπνησα στο νοσοκομείο αλλά ο ΠΑΝΔΡΑΜ ανέβηκε με τη νίκη αυτή στη Γ εθνική».

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: «Όλα τα χρόνια μου στον ΠΑΝΔΡΑΜ ήταν όμορφα. Θυμάμαι όμως πιο ευχάριστα τις δυο ανόδους μας στη Γ ' εθνική και την προετοιμασία της ομάδας στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ (με προπονητή τον Γ. ΧΑΛΑΤΣΗ)»

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση:«Ο τραυματισμός μου που σε σχέση και με τη στρατιωτική μου θητεία που ακολούθησε με αφήσαν αρκετά πίσω.
Αυτό που αποτελεί την πιο δυσάρεστη όμως ανάμνηση μου ήταν σχετικά πρόσφατα το 2005 όταν αγωνιζόμουν στο ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
Ο ΠΑΝΔΡΑΜ αν έχανε έπεφτε κατηγορία ενώ ο Σπάρτακος μόνο με νίκη είχε ελπίδα. Ο ΠΑΝΔΡΑΜ έχασε 2-0 και έπεσε κατηγορία, εγώ σκόραρα και όταν τελείωσε το ματς έπεσα στο γήπεδο και έκλαιγε από τη στενοχώρια μου (αυτό το στιγμιότυπο το έδειχνε στα high-lights τηλεοπτικός σταθμός της Δράμας για πολύ καίριο μετά) »

Δυσκολότεροι αντίπαλοι: ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ) και ΖΙΩΓΑΣ (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στις Ακαδημίες που αποτελούν πρότυπο λειτουργίας πανελλαδικά. αυτό το πρότυπο πρέπει να χαρακτηρίζει και τη λειτουργία της μεγάλης ομάδας οπού ίσως κάτι να γίνεται λάθος. Πιστεύω ότι Ο ΠΑΝΔΡΑΜ για να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες πρέπει να αναλάβουν την τύχη του άτομα που θα βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα. Τέτοια άτομα με αυτήν τη διάθεση μπορεί να είναι λίγα αλλά ευτυχώς στον ΠΑΝΔΡΑΜ ακόμα υπάρχουν".

Πρόσθετα στοιχεία:Ο ΝΙΚΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ είναι εν ενεργεία αστυνομικός ,ζει στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και είναι παντρεμένος με 2 παιδια. Παράλληλα ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο σαν προπονητής , αφού πέρασε για 2 χρόνια από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ και τώρα είναι προπονητής στη β΄ ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, στο τμήμα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (ΤΕΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου