Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΝΕΒΕΣΚΙΩΤΗΣ Νικόλαος (ΝΕΒ - ΝΕΒ )


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Ιούνιο 2008 - ο ΝΕΒ-ΝΕΒ "έφυγε" από κοντά μας την 18-10-2009)
Ημερομηνία γέννησης: 12-8-1945
Τόπος γέννησης: ΚΟΖΑΝΗ
Θέση στην ομάδα: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1971-74
Προηγούμενη ομάδα: Από το 1960 μέχρι το 1971 αγωνιζόταν στην Α.Ε. ΧΑΡΙΛΑΟΥ όπου τον βρήκε ο δημοσιογράφος της Ε.Ρ.Τ. τότε, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και τον πρότεινε να έρθει στον Πανδραμαϊκό και έτσι έγινε η μεταγραφή.
Επόμενη ομάδα: ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1974-76

Αξέχαστα παιχνίδια: 3-1-1971: Πανδραμαϊκός - Ηρακλής Θεσ. 1-1, 3-1 πεν. (Κύπελλο)
2 - 1 - 1972: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 3-2 (ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 3΄, ΝΕΒΕΣΚΙΩΤΗΣ 35΄) ο Πανδραμαϊκός πήγε με μισή ομάδα και όμως προηγήθηκε 2 φορές.


Πιο ευχάριστη ανάμνηση: “Όλες οι στιγμές στον ΠΑΝΔΡΑΜ ήταν ευχάριστες, δεν ξεχωρίζαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, ήμασταν φίλοι. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ φρόντιζε να υπάρχει πάντα ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα (όπως όταν μετρούσαμε τις μύτες μας και έβγαινα εγώ ο νικητής γιατί είχα την μεγαλύτερη) Θυμάμαι με μεγάλη συγκίνηση τη βάφτιση του τρίτου παιδιού μου που το βάφτισε όλη μαζί η ομάδα του ΠΑΝΔΡΑΜ με τυπικά νονό το ΣΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΗ”.
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Δεν έχω να αναφέρω καμιά δυσάρεστη ανάμνηση, όλα ήταν για μένα ευχάριστα».

Ποιο δύσκολος αντίπαλος: ΚΩΣΤΑΣ ΑΪΔΙΝΙΟΥ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Μετά το τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα και επειδή δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε , στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που σταμάτησα να πηγαίνω, φοβήθηκα μην πάθω τίποτα επειδή αγαπώ πολύ την ομάδα, θα ήθελα πάντως να μπορούσα να ασχοληθώ με την ομάδα από τον επόμενο χρόνο».

Πρόσθετα στοιχεία: Διατέλεσε προπονητής στις ομάδες ΔΡΑΜΑ 1980 και Αναγέννηση Δράμας.
Ο ΝΕΒ-ΝΕΒ εδώ και 8 χρόνια είναι συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε. Διατηρούσε ταβέρνα στη ΣΚΟΠΕΛΟ και τώρα πλέον ζει μόνιμα στη ΔΡΑΜΑ., είναι παντρεμένος, έχει 4 παιδιά και 8 εγγόνια που όπως περήφανα δηλώνει είναι όλα αρσενικά και όλα είναι ΠΑΝΔΡΑΜ.
Στην ιστοσελίδα της Α.Ε. ΧΑΡΙΛΑΟΥ (www.aex.gr) ανάμεσα στους παίκτες που ανέδειξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρεται και ο ΝΕΒΕΣΚΙΩΤΗΣ του Πανδραμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου