Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ιωάννης (τερματοφύλακας)




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Απρίλιο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 25-7-1964
Τόπος γέννησης: ΒΑΪΜΠΙΛΙΓΚΕΝ Γερμανίας
Θέση στην ομάδα: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1982-87

Προηγούμενη ομάδα: ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Αργυρούπολης
Επόμενες ομάδες: Γ.Σ. Προσοτσάνης, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ, ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΑΛΙΦΥΤΟΣ, ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ, ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Αργυρούπολης -2006.

Αξέχαστο παιχνίδι: 11-12-1983: ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2 (Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια σε βάρος της αποστολής και των φιλάθλων του Πανδραμαϊκού)

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: "Θυμάμαι ευχάριστα το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, ήταν πολύ ευχάριστο. Είτε νικούσαμε, είτε χάναμε, εμείς ήμασταν ενωμένοι και κοιτούσαμε τον στόχο μας, που ήταν η άνοδος στην Γ΄Εθνική. "

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: " Όταν βγήκαμε πρωταθλητές, αλλά μας τιμώρησαν άδικα και ανέβηκε ο Ηρακλής Καβάλας. Επίσης ήταν και ο τρόπος που έφυγα απο την ομάδα, γιατί μπορούσα να αγωνισθώ περισσότερα χρόνια."

Δυσκολότερος αντίπαλος: "Δεν μπορώ να ονοματίσω, όλοι ήταν εν δυνάμει δύσκολοι επιθετικοί"

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: "Νομίζω πως η κατάσταση είναι καλύτερη απο τότε που εγώ έπαιζα στον Πανδραμαϊκό. Υπάρχει το προπονητικό κέντρο (εμείς πηγαίναμε απο χωριό σε χωριό για να προπονηθούμε). Η ομάδα έχει προοπτικές, η Δ΄Εθνική είναι πολύ λίγη για τον ΠΑΝΔΡΑΜ. (δεν το συζητάμε φυσικά για το τοπικό, όπου δυστυχώς αγωνίστηκε) Αυτό που χρειάζεται εκτός απο τις υποδομές που υπάρχουν, είναι η διοικητική σταθερότητα, για να μπορέσει η ομάδα να πάει, πιο ψηλά, εκεί που πρέπει, εκεί που αξίζει, να ακούγεται στο Πανελλήνιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου