Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ Δημήτριος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Αύγουστο 2009)
Ημερομηνία γέννησης: 30-11-1940
Ημερομηνία θανάτου: 31-12-1991
Θέση στην ομάδα: Ξεκίνησε σαν επιθετικός και μετά έπαιζε σαν χαφ.
Προηγούμενες ομάδες: Ξεκίνησε από τη ΔΟΞΑ, έπαιξε μετά στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (στη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας) και μετά στον ΑΡΗ Δράμας.
Πρόσθετα στοιχεία: Ο Τάκης έκανε πολύ παρέα με τον Κίμωνα Θεοδωρόπουλο (ήταν πολύ καλοί και αγαπημένοι φίλοι), τον Παμίνο Συμεωνίδη, τον Γιώργο Παπαμιχαήλ και τον Αντώνη Κασδοβασίλη.
Τα στοιχεία για το βιογραφικό καθώς και φωτογραφίες είχαν την ευγενή καλοσύνη να προσφέρουν στο site του επισήμου Πανδραμ. η οικογένεια του και συγκεκριμένα η σύζυγος του Ελένη και τα δυο του παιδιά ο Κωνσταντίνος και ο Χρήστος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα δυο του παιδιά αγωνίστηκαν στις ερασιτεχνικές ομάδες του Πανδραμ και σήμερα διατηρούν τα μπουγατσατζιδίκο "ΣΕΡΑΝΟ" στην οδό Ιουστινιανού στην πόλη της Δράμας, όπως εξάλλου ήταν και η ονομασία του μαγαζιού του Τάκη στην οδό Παπανδρέου, ένα μαγαζί που συγκέντρωνε τις προτιμήσεις όλων των Δραμινών, ειδικά όμως των φίλων της ομάδας μας, που κάθε πρωινό της Δευτέρας μαθαίναμε τα της προηγούμενης ημέρας. Στη μνήμη του Τάκη που διατέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του Πανδραμ, παραθέτουμε τα λόγια του γιου του Κωνσταντίνου:
"Ο πατέρας μας ήταν το κάτι διαφορετικό σαν άνθρωπος, έχει συγχωρεθεί εδώ και 18 χρόνια και ακόμα έρχονται στο μαγαζί άνθρωποι που όχι μόνο τον θυμούνται αλλά κλαίνε από την πολύ αγάπη που του είχαν. Μακάρι να τον μοιάσουμε λίγο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου