Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΥΛΙΔΗΣ Παύλος



28-3-2004: Aσπίδα-Πανδραμαϊκός 1-5, το 0-1 απο τον ΠΑΥΛΙΔΗ(Φώτο.Ν.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Οκτώβριο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 20-4-1975
Τόπος γέννησης: ΣΕΡΡΕΣ
Θέση στην ομάδα: ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ,
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1993 -1998 ΚΑΙ 2002 ΜΕΧΡΙ 2005
Προηγούμενες ομάδες: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ 1987-88, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΟΞΑΣ (3 ΧΡΟΝΙΑ), ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (1998-2000, Α΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(6 ΜΗΝΕΣ, Β΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (2000, Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ) ΠΕΤΡΟΥΣΑ (1 ΧΡΟΝΟ)
Επόμενες ομάδες: ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ (2 ΧΡΟΝΙΑ), ΑΡΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (1 ΧΡΟΝΟ) και συνεχίζει φέτος στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ όπου είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Αξέχαστο παιχνίδι: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ (την πρώτη χρονιά στη Γ ΕΘΝΙΚΗ,1993-94). Έκανε αφόρητο κρύο (είχε χιονίσει) και δυστυχώς το ματς αυτό σημαδεύτηκε από ένα τραγικό περιστατικό, το θάνατο στις κερκίδες ενός φίλαθλου μας από καρδιoλογικής φύσεως πρόβλημα (ο πατέρας ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ως ΚΑΒΟΥΡΑΣ)
Αξέχαστα μου έχουν μείνει επίσης όλα τα ματς που οδήγησαν στην άνοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ(2003-2004) καθώς και τα ματς στα πρώτα ποδοσφαιρικά μου χρόνια.
Πιο ευχάριστες αναμνήσεις: «Αυτό που μένει είναι η οικογένεια του Πανδραμαϊκου. Αυτοί οι λιγοστοί άνθρωποι που όμως αγαπούν με μεγάλο πάθος την ομάδα τους και δημιουργούν ένα άριστο κλίμα για κάθε παίκτη, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικο. Αυτούς τους ανθρώπους του συλλόγου δεν τους ξεχνώ ποτέ και τους εύχομαι να έχουν κουράγιο και δύναμη για να στηρίζουν τους παίκτες ιδίως στις δύσκολες στιγμές».
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Ο τρόπος που έφυγα από την ομάδα είναι κάτι που θέλω να το ξεχάσω όσο γίνεται πιο γρήγορα, η ομάδα είναι μέσα στην καρδιά μου και δεν μπορώ να την ξεχάσω. Θέλω να πω πως έχω πραγματικά μετανιώσει για λόγια που είπα ή για λόγια που άκουσα. Ελπίζω να μπορέσω στο μέλλον να βοηθήσω την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο, ακόμα και του φροντιστή».
Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι: ΝΤΕΜΗΣ(ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ),ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ και ΜΟΥΦ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ) καθώς επίσης θέλω να αναφέρω και έναν συμπαίκτη μου στον ΠΑΝΔΡΑΜ τον Βραζιλιανό ΣΑΝΤΟΣ που ήταν πολύ μεγάλος παίκτης.

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Ενδιαφέρομαι και σήμερα πολύ για την ομάδα, νομίζω πως υπάρχει ίσως κάποιο πρόβλημα και η ομάδα δε βαδίζει όπως της αξίζει, είμαι όμως αισιόδοξος, πιστεύω πως όλα αυτά είναι πρόσκαιρα και η ομάδα θα ορθοποδήσει, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα συμβαδίζουν με την επιθυμία του κόσμου. Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ έχει καλούς παίκτες με προσωπικότητα. θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΖΑ, ο άνθρωπος αυτός είναι άξιος συγχαρητήριων και θαυμασμού. Πιστεύω ότι και μόνο που υπάρχει στην ομάδα είναι το έναυσμα για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ΠΑΝΔΡΑΜ έχει ταυτότητα και μια ένδοξη ιστορία που αυτά ωθούν τον κάθε παίκτη. Η ομάδα έχει δυναμική και πραγματικά πιστεύω έχει κάτι θα το έλεγα μαγικό». Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ζει στη ΔΡΑΜΑ, είναι ανύπαντρος κατέχει πτυχίο προπονητού -Γ' κατηγόριας και προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν παίκτης στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, μας κατέθεσε τις απόψεις , τις σκέψεις και τα συναισθήματα του με λόγια αληθινά και από καρδιάς γιατί αγαπάει τον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ που γι’ αυτόν αποτέλεσε το εφαλτήριο να γίνει γνωστός και σε ανθρώπους πέρα από τη ΔΡΑΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου