Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ Λάζαρος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Έτος γέννησης: 1973
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: Σέντερ-μπακ στην ανδρική ομάδα και σέντερ φορ στις παιδικές.
Αγωνιστικοί περίοδοι : από το 1985-1990 στις παιδικές ομάδες, 1990-1991 στην ανδρική ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.
Προηγούμενες ή επόμενες ομάδες: Βύρων Καβάλας, Αρης Πλατανιάς(3 σεζόν), Ηρακλής Μυλοποτάμου(2 σεζόν), ΑΕ Κυργίων(2 σεζόν), Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου.

Αξέχαστο παιχνίδι: Το 0-0 μέσα στα Κουφάλια (15-5-1991) όπου οι κροτίδες έπεφταν βροχή επάνω στον πάγκο μας, τη χρονιά της ανόδου στη Γ’ Εθνική, όπου ο Μαμσάκος «κατέβασε τα ρολά».
Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: -

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : Όταν σημείωσα το πρώτο επίσημο γκολ της παιδικής ομάδας του Πανδραμαϊκού, από την ίδρυσή της, το 1985, με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαυροβάτου, στο 1-0 και με προπονητή μας τον Χρήστο Φεστερίδη.

ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : Τα επεισόδια μέσα στην Αλεξανδρούπολη, όταν ο Αγγελος Ποιμενίδης σημείωσε το 0-1 και οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν στο διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : Είμαστε οι «300 του Λεωνίδα» όπως μας αποκαλούν και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να επανέλθει η αγαπημένη μας ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοικούντες της Ακαδημίας και ιδιαίτερα στον Παναγιώτη Ευθυβούλη για την λειτουργία της, καθώς αυτή θα είναι το μελλοντικό «όπλο» του Πανδραμαϊκού αφού θα της προσφέρει ποδοσφαιριστές και προπάντων φανατικούς (με την καλή έννοια) φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου