Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΖΛΗΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Μαϊο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 10-3-1947
Τόπος γέννησης: ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ.
Θέση στην ομάδα: ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ.
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1969-70
Προηγούμενες ομάδες: ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
Επόμενες ομάδες: ΒΕΡΟΙΑ (Α' ΕΘΝΙΚΗ, μετά από περιπετειώδη μεταγραφή που απασχόλησε για καιρό τον αθλητικό τυπο και ενώ τον ήθελε o Ο..ΣΦ.Π. με προπονητή τον ΛΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, τον ήθελε η ΑΕΚ, δοκιμάστηκε για 15 μέρες στον Ηρακλή όπου έκανε προπονήσεις, αλλά τελικά κατέληξε στη ΒΕΡΟΙΑ )
Μετά τη ΒΕΡΟΙΑ αγωνίσθηκε στα ΓΡΕΒΕΝΑ (ΠΥΡΣΟΣ), στον ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και τελευταία στο ΧΡΥΣΟΚΑΣΤΡΟ.

Αξέχαστα παιχνίδια:

28-2-1971:ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. 1-2
31-1-1971: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1 (σημείωσε το μοναδικό τέρμα )

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: Θυμάμαι όταν κερδίσαμε στο Γιαννιτσά με δικό μου γκολ και έμεινε η ομάδα στη Β' ΕΘΝΙΚΗ τότε στα μισά της διαδρομής μας περίμενε ο κόσμος της ομάδας και μας αγκάλιαζε και μας φιλούσε.

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ -ΠΑΝΔΡΑΜ όπου μας έδερναν και φύγαμε χωρίς να πάρουμε ούτε τα ρούχα μας.
Θέλω να αναφέρω ότι δεν έχω καμιά δυσάρεστη ανάμνηση από τον ΠΑΝΔΡΑΜ οι φίλαθλοι με αγαπούσαν πολύ το ίδιο και το συμβούλιο (έτρωγα μετά την προπόνηση με εντολή του προπονητή ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και μετά πήγαινα στο ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ).
Πέρασα πολύ καλά δε θυμάμαι τίποτα κακό γι΄ αυτό αγαπώ πολύ την ομάδα.

Ποιο δύσκολος αντίπαλος: ΤΑΣΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Τον είδα σε 2 παιχνίδια, νομίζω μέχρι τα μισά της χρονιάς δεν ήταν καλός, μετά τις μεταγραφές άλλαξε η ομάδα. πιστεύω ότι ο ΠΑΝΔΡΑΜ πρέπει να πρωταγωνιστεί και γι΄ αυτό πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για την επόμενη χρονιά οπότε θα υπάρχουν και αλλαγές στα πρωταθλήματα, να μην ξεχνάμε ότι τον ΠΑΝΔΡΑΜ όταν έπαιζε στη Β' ΕΘΝΙΚΗ τον έτρεμε όλη η Βόρεια Ελλάδα».

Πρόσθετα στοιχεία:
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΛΗΤΙΔΗΣ ζει μόνιμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, είναι συνταξιούχος της Υ.Ε.Β., είναι παντρεμένος με δυο κορίτσια (μια κόρη φιλόλογο και η μικρή αγωνίζεται σαν τερματοφύλακας στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ) και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά νοιάζεται για τον ΠΑΝΔΡΑΜ γιατί ότι έκανε στη ζωή του, το οφείλει στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου