Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Σεπτέμβριο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 21-3-1973
Τόπος γέννησης: Δ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Θέση στην ομάδα: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ (Νο 3), αλλά αγωνίσθηκε και σε όλη την αριστερή πτέρυγα.
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1993 - 2000

Προηγούμενη ομάδα: ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 1987-93
Επόμενη ομάδα: ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2000-2008 (είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής)

Αξέχαστο παιχνίδι: 23-3-1997: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ 2-0 (καθοριστικός αγώνας για την παραμονή στη Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ, στον οποίον σημείωσε και τα 2 τέρματα)
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 1-1, σε έναν επεισοδιακό αγώνα.
8-9-1993: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Άρης Θεσ. 3-1 (ΚΥΠΕΛΟ)
Πιο ευχάριστη ανάμνηση: «Η χρονιά που υπέγραψα σαν επαγγελματίας στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ (1993-94), επίσης η χρονιά 1996-97 που ήταν η καλύτερη μου χρονιά στην ομάδα με πολύ καλή απόδοση και πέτυχα και 10 γκολ με αποτέλεσμα να ενδιαφερθούν τότε ομάδες όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης, η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ, αλλά τελικά έμεινα στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ».

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Η αποχώρηση μου που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση, γιατί εγώ αγαπούσα και αγαπώ ακόμα πολύ την ομάδα και νομίζω πως ακόμα μπορούσα να παίζω σ’ αυτήν».

Ποιο δύσκολος αντίπαλος: ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ είναι ιστορική ομάδα που πάντα έβρισκε το δρόμο του, τα τελευταία χρονιά γίνεται πολύ καλή δουλειά, ιδίως με τις Ακαδημίες και δεν το κρύβω ότι ζηλεύω τους σημερινούς παίκτες της ομάδας που παίζουν σε αυτόν τον υγιή σύλλογο που τον αγαπώ πολύ».

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ζει στον ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟ, εργάζεται σε επιχείρηση στην βιομηχανική ζώνη και είναι ελεύθερος. Κλείνοντας στέλνει τους χαιρετισμούς του σε όλα τα ΠΑΝΔΡΑΜΙΑ "τους πιο αγνούς και καλούς φιλάθλους παρόλο που ήταν και είναι λίγοι" που όπως είπε τους έχει πάντα στην καρδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου