Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Μιχάλης




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Ιούνιο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 3-3-1941
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1969 - 1973
Προηγούμενες ομάδες: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 1956-59, ΔΟΞΑ Δράμας 1959-62, ΑΡΗΣ Δράμας 1962-63, ΔΟΞΑ Δράμας 1963-69.

Αξέχαστα παιχνίδια: «ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2-1 όπου πέτυχα το πρώτο γκολ και ο αντίπαλος μου ο ΣΤΟΪΜΕΝΟΣ δεν μπορούσε να με σταματήσει, επίσης όταν έπαιζα στη ΔΟΞΑ και κερδίσαμε 1-0 τη ΒΕΡΟΙΑ με δικό μου τέρμα».
Πιο ευχάριστη αναμνήση: «:Ο ΠΑΝΔΡΑΜ μου είναι αξέχαστος, αν και αγωνίστηκα στην ομάδα λιγότερα χρονιά από τι στη Δόξα. Συμπαθούσα και συμπαθώ ακόμα όλα τα παιδιά γιατί ήμασταν πολύ δεμένοι, ήμασταν μια ψυχή στις χαρές και στις λύπες. Βέβαια ήταν δύσκολα χρόνια, εμείς κάναμε κυρίως αγροτικές δουλειές και παίζαμε και μπάλα για τη φανέλα κυρίως όπως λένε (θυμάμαι πριν ένα ματς ΜΙΚΤΗ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΣΕΡΡΩΝ, με προπονητή τον ΚΑΡΑΛΑΖΟ, θέρισα πριν το ματς 5 στρέμματα χόρτο και μετά ήμουν από τούς καλύτερους παίκτες».
Πιο δυσάρεστες αναμνήσεις: «Όταν χάναμε άδικα είτε από λάθη μας, είτε κυρίως από τη διαιτησία».
Ποιο δύσκολος αντίπαλος: «Τότε ο ΠΑΝΔΡΑΜ δεν καταλάβαινε τίποτα δεν φοβόμασταν κανέναν τους αντιμετωπίζαμε όλους στα ίσια ακόμα και τη Δόξα τότε την αλωνίζαμε εντός και εκτός έδρας».

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση, είναι σωματείο με μεγάλη ιστορία, με νέους ποδοσφαιριστές και παράγοντες και πρέπει να ανεβεί κατηγορίες, φυσικά να μη ξεχνάμε την κατάντια που έχει σήμερα όλο το Δραμινό ποδόσφαιρο σε σχέση τουλάχιστον με τους όμορους νομούς».

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ που οι παλιότεροι τον θυμούνται για την ταχύτητα του αλλά και την αυτοθυσία του (χαρακτηριστικά αναφέρουμε τον τραυματισμό του – διάσειση - μετά από σουτ του ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ) ζει σήμερα στα ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΔΡΑΜΑΣ, είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένος με 2 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου