Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΜΑΜΣΑΚΟΣ Χριστόδουλος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (τα στοιχεία δόθηκαν ΙΟΥΝΙΟ 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 5-9-1964
Τόπος γέννησης: ΧΩΡΙΣΤΗ Δράμας
Θέση στην ομάδα: Τερματοφύλακας
Αγωνιστικοί περίοδοι : 1982-1995
Προηγούμενη ομάδα: ΟΡΦΕΑΣ Χωριστής (1978-82)
Επόμενες ομάδες: ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ, ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΕΙΒΟΥΣ, ΟΡΦΕΑΣ Χωριστής και ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ (αγωνίζεται μέχρι σήμερα)

Αξέχαστο παιχνίδι: "Το 1986 σε έναν αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχών, στα Γιάννενα, αν και είχαμε κατέβει με 11 παίκτες στην αποστολή, πήραμε το 0-0 και στην διαδικασία των πέναλτι προκριθήκαμε αφού απέκρουσα 4 πέναλτι".
Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ντέμης (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ (Α.Ε. Νιγρίτας)
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : "Ο ΠΑΝΔΡΑΜ δεν είναι ομάδα, αλλά οικογένεια. Ήμασταν τόσο αγαπημένοι μεταξύ μας που ακόμα διατηρούμε οικογενειακές σχέσεις"
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : "ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΧΩΡΙΣΤΗ 0-1, δέχθηκα ένα τέρμα για το οποίο ευθυνόμουν αποκλειστικά εγώ και απο τότε μέχρι σήμερα οι φίλοι με κάνουν καζούρα"

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : «Ο ΠΑΝΔΡΑΜ. είναι ένα απο τα πιό συγκροτημένα και οργανωμένα συγκροτήματα όχι μόνο του Νομού Δράμας, αλλά και πανελλαδικά. Βαδίζει σε επαγγελματικές βάσεις, με την δική του υποδομή, τα γήπεδα, τις Ακαδημίες και τους ανθρώπους του που είναι λίγοι, αλλά παθιασμένοι. Επειδή δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια, πιστεύω απόλυτα πως έχει παρόν και μέλλον. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά του ΠΑΝΔΡΑΜ, να συνεχίσουν να ασχολούνται με την ομάδα, να συνεχίσουν την προσπάθεια γιατί ο σκοπός είναι σημαντικός. Ο ΠΑΝΔΡΑΜ διαπαιδαγωγεί τα παιδιά, πρώτα σαν ανθρώπους και μετά σαν αθλητές. Ο ΠΑΝΔΡΑΜ είναι κομάτι της ζωής μου και γιαυτό είμαστε διατιθεμένοι να τον βοηθήσουμε όποτε και όπως μας ζητηθεί».

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο Χριστόδουλος ΜΑΜΣΑΚΟΣ κατοικεί στην Χωριστή, είναι έγγαμος με 2 παιδιά. Είναι επαγγελματίας φοροτεχνικός - λογιστής και ασχολείται με τα κοινά, σήμερα είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου