Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Κωνσταντίνος

(Τα στοιχεία δόθηκαν Νοέμβριο του 2009)
Ημερομηνία γέννησης: 29-3-1936
Τόπος γέννησης: ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Αγωνιστικοί περίοδοι : ΕΛΠΙΔΑ ΔΡΑΜΑΣ
Προηγούμενες ομάδες: -
Επόμενες ομάδες: ΑΡΗΣ Δράμας (υπέγραψε αλλά δεν αγωνίστηκε)

Αξέχαστο παιχνίδι: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΛΠΙΔΑ 1-5
Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: "Θυμάμαι πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά θέλω να αναφέρω τους συμπαίκτες μου στην ΕΛΠΙΔΑ:
ΓΕΡΜΑΝΤΖΙΔΗ, ΣΕΛΑΛΜΑΤΖΙΔΗ, ΚΑΡΑΛΑΖΟ και ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ"
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Οι επισκέψεις μας σε διάφορα μέρη. Εμείς τότε παίζαμε για τη φανέλα, όχι για τα λεφτά. Εγώ στην αρχή θυμάμαι δεν αποχωριζόμουν ποτέ ούτε την στολή της Ελπίδας».
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Καμία».

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : « Τον σημερινό ΠΑΝΔΡΑΜ δεν τον προσέχω πλέον. Νομίζω όμως ότι έφυγαν οι καλοί παίκτες και αυτοί που έμειναν δεν έχουν κότσια».
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο Κυρ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ , που σημειωτέον είναι ανιψιός του μεγάλου ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ του ψαρά, έζησε για περίπου 20 χρόνια στην ΑΦΡΙΚΗ, στην ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ (τότε ΡΟΔΕΣΙΑ). Ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με τα δολομιτικά μάρμαρα και αυτός ήταν συνιδρυτής της μεγάλης εταιρίας μαρμάρων "ΠΑΥΛΙΔΗΣ".
Είναι παντρεμένος και έχει 2 κορίτσια και 1 αγόρι (το ένα κορίτσι έχει το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ JENNIFER στη Σίψα Δράμας).
Κλείνουμε την παρουσίαση του κυρ Κώστα με τα δικά του λόγια: "δυστυχώς για μένα έπεσα εκείνα τα χρόνια που αγωνιζόμουν στην ΕΛΠΙΔΑ πάνω στον μεγαλύτερο – τότε -τερματοφύλακα της Ελλάδας, τον ΚΙΜΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ του οποίου ήμουν αναπληρωματικός. θυμάμαι με συγκίνηση την ομάδα της Φλόγας ΔΡΑΜΑΣ που ιδρύθηκε μετά την απελευθέρωση και σ’αυτήν αγωνιζόταν κατά το πλείστον πολλοί προοδευτικοί παίκτες. Θυμάμαι ΠΑΤΡΙΚΗ, τον ΔΩΔΟ, τον ΦΩΚΟ ,τον ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. Από την ΦΛΟΓΑ μετά το 1947-48 προήλθε (σ.σ. επανιδρύθηκε) η ΕΛΠΙΔΑ ΔΡΑΜΑΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου