Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗΣ Ιωάννης του ΕΥΡΙΠΙΔΗ.







ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Έτος γέννησης: 1949
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Αγωνιστικοί περίοδοι: ΕΛΠΙΣ: 1965-1969, ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:1969-1974
Προηγούμενες ή επόμενες ομάδες: ΔΟΞΑ για πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Αξέχαστο παιχνίδι: 3-1-1973: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Ηρακλής Θεσ. 0-0, 3-1 στα πέναλτι, για το Κύπελλο Ελλάδας,σημείωσε το τελευταίο εύστοχο πέναλτι.

Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: Η παραμονή του Πανδραμαϊκού την πρώτη χρονιά στην Β΄Εθνική (30-5-1971: Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1)με τέρμα του ιδίου, μέσα σε ατμόσφαιρα φανατισμού.
"Μετά τη λήξη αν και κάποιοι ήταν ματωμένοι, αγκαλιαστήκαμε όλοι και κλαίγαμε..." "Τότε είχαμε ψυχή, αγαπούσαμε τη φανέλλα και ξεχωρίζαμε για τον δυναμισμό μας"

ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «Όταν το 1973 - είχαμε προκριθεί στους 8 του κυπέλου Ελλάδος - παίξαμε με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στη Σμύρνη και αποκλειστήκαμε με σκορ 5-0. Δε θα ξεχάσω που για πρώτη φορά τότε παίξαμε σε γήπεδο με χόρτο. Εμείς δε διαθέταμε τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά παπούτσια, οι αντίπαλοι το γνώριζαν και πριν τον αγώνα κατάβρεξαν το γήπεδο με αποτέλεσμα εμείς να γλιστράμε συνεχώς».

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : "Δεν παρακολουθώ τον Πανδραμαϊκό γιατί απουσιάζω από το 1993,αλλά όπως μαθαίνω γίνεται καλή δουλεία με τις Ακαδημίες,τα νέα παιδιά είναι επένδυση"

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗΣ είναι ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της ALPHA BANK και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Απουσιάζει από τη ΔΡΑΜΑ από το 1993 λόγω επαγγελματικών αναγκών. Είναι κάτοχος πτυχίου προπονητού ποδοσφαίρου από το 1980.
Διετέλεσε προπονητής πολλών ομάδων Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και Δ΄ Εθνικής. Πήρε πρωταθλήματα με τον ΟΡΦΕΑ Χωριστής, Άγιο Αθανάσιο Δράμας, Ακρίτα Ν Κρώμνης, Αστέρα Γεωργιανής, ΠΑΓΓΑΙΟ '90. Κατέκτησε κύπελλο ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με το ΠΑΓΓΑΙΟ ΄90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου