Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΛΑΤΣΙΟΣ)



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 15-8-1942
Τόπος γέννησης: ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ και όποτε χρειαζόταν ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Αγωνιστικοί περίοδοι : Από το 1958 που ξεκίνησε με προπονητή τον αείμνηστο γυμναστή ΒΥΤΙΝΑΡΟ μέχρι το 1969 στην ΕΛΠΙΔΑ ΔΡΑΜΑΣ και από το 1969 μέχρι 1973 στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ (διετέλεσε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μας)
Προηγούμενες ομάδες: -
Επόμενες ομάδες: -

Αξέχαστο παιχνίδι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ 4-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ-ΕΛΠΙΔΑ 0-0 (στου ΧΑΡΙΛΑΟΥ για άνοδο στη Β΄.

Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΕΡΡΩΝ)
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Πολλές οι ευχάριστες αναμνήσεις θα αναφέρω την ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ με προπονητή τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΖΑΒΟΥΝΑ) το 1962-63. Επικρατούσε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα ήμασταν όλοι πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας και είχαμε και πολύ καλή ομάδα (στο δεύτερο γύρο ήμασταν πρωταθλητές με 27 γκολ δικά μου)».
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Θυμάμαι πως σχεδόν πάντα προσπαθούσαμε να σωθούμε σε όποια κατηγορία αγωνιζόμασταν κάτι που έστω και την τελευταία στιγμή το καταφέρναμε.
Επίσης σαν δυσάρεστη ανάμνηση θέλω να αναφέρω το ότι ο ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ σε εκδήλωση που διοργάνωσε, άλλους δεν μας κάλεσε και άλλους δεν μας βράβευσε ενώ το αξίζαμε και έτσι μείναμε πολλοί παλιοί ποδοσφαιριστές δυσαρεστημένοι όπως ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΝ/ΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ κ.λ.π.».

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : «Φέτος πήγα και είδα την ομάδα σε έναν μόνο αγώνα αλλά έφυγα απογοητευμένος γιατί δεν είδα τίποτα το ουσιαστικό».

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διετέλεσε για 2 χρόνια προπονητής της Ν. ΑΜΙΣΟΥ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ζει στη ΔΡΑΜΑ, είναι παντρεμένος με 2 αγόρια και είναι συνταξιούχος(διετέλεσε προϊστάμενος λογιστηρίου στη βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ), εξέφρασε την επιθυμία να βρεθούνε όλοι μαζί ξανά οι παλιοί Ελπιδαίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου