Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Γεώργιος




ΕΛΠΙΣ 1969: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΟΑΡΔΟΣ ΛΑΚΗΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΘΑΚΗΣ, ΤΟΧΟΥΡΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ, ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ: ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΙΚΟΥΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Αύγουστο 2008 )
Ημερομηνία γέννησης: 20-1-1950
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Αγωνιστικοί περίοδοι: Ξεκίνησε όταν τον “μάζεψε” μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗ από τις αλάνες της ΑΓΙΑΣ-ΣΟΦΙΑΣ ο συγχωρεμένος ο ΓΕΡΜΑΝΤΖΙΔΗΣ και τους πήγε στην ΕΛΠΙΔΑ το 1965.
Αγωνίσθηκε στην ΕΛΠΙΔΑ μέχρι το 1968. αγωνίσθηκε μετά στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ και συμμετείχε στην άνοδο στην Β ΕΘΝΙΚΗ μετά τους αγώνες κατάταξης μέχρι το 1969.
Προηγούμενες ομάδες: -
Επόμενες ομάδες:
Τo 1970-72 αγωνίσθηκε στον ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, σταμάτησε 4 χρόνια και μετά επανήλθε στα τοπικά πρωταθλήματα, αγωνίσθηκε στις ομάδες ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΕΚΟΒΕ και Α.Ε. ΚΡΑΤΙΚΩΝ μέχρι την ηλικία των 38 χρονών..

Αξέχαστα παιχνίδια:
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ- ΕΛΠΙΔΑ 0-0,1967, γήπεδο ΧΑΡΙΛΑΟΥ (με μαρμαρόσκονη) «ανεβήκαμε στη β΄ εθνική αλλά έκαναν αναδιάρθρωση και δεν ανεβήκαμε κατηγορία».
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ 0-6 (1968) «ματς με μεγάλο παρασκήνιο».
ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ -ΕΛΠΙΔΑ 0-1 «στο 90' με κεφαλιά του ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗ και τη λιποθυμία του συμβούλου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ (άοκνος εργάτης της Ελπίδας) από τη συγκίνηση».

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: «Πέρασα πολύ ωραία χρόνια με πολύ καλούς συμπαίκτες και σαν χαρακτήρες αλλά και σαν αξίες ποδοσφαιρικές, όπου πηγαίναμε να παίξουμε ο κόσμος μας χειροκροτούσε. Η πιο ευχάριστη όμως ανάμνηση μου είναι ο στρατηγός ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ. Αν και δεν ήταν δραμινος (καταγόταν απο την Κεφαλληνιά) αγαπούσε πάρα πολύ και την ΕΛΠΙΔΑ και ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ. Πιστεύω πως τέτοιος παράγοντας δεν πέρασε και δεν πρόκειται να περάσει από τη ΔΡΑΜΑ».
Ποιο δύσκολος αντίπαλος: «Ο συμπαίκτης μου στην ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗΣ, που διέθετε φοβερή τριπλα και πολύ δυνατό σουτ».

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Αν και μείναμε λίγοι, αυτοί που ασχολούνται είναι άξιοι που κράτησαν την ομάδα. Εμείς είμαστε ακόμα ζωντανοί (ενώ η συμπολίτισσα κόντεψε να διαλυθεί). αυτό οφείλεται σε λίγα άτομα που θέλω να τα βλέπω μονιασμένα».

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ είναι συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος, ζει στη ΔΡΑΜΑ, παντρεμένος με 2 παιδιά, κατέχει πτυχίο προπονητού ποδοσφαίρου αλλά δεν ασχολείται επαγγελματικά με την προπονητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου