Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΔΑΝΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ


(Τα στοιχεία δόθηκαν Νοέμβριο του 2008)
Έτος γέννησης: 5-11-1957
Τόπος γέννησης: ΝΕΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ
Αγωνιστικοί περίοδοι : 1979 - 1985
Προηγούμενη ομάδα: Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ 1972 -79
Επόμενες ομάδες: Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ, ΧΩΡΙΣΤΗ, Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ όπου τερμάτισε την καριέρα του σε ηλικία 41 χρόνων.

Αξέχαστο παιχνίδι: «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0, ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου στο οποίο ο αντίπαλος σεντερ-φορ έγινε αλλαγή στο 30'».
Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: «Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ της Δόξας τον οποίο αντιμετώπισα σε 2 αγώνες κυπέλλου».
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Η ποιο ευχάριστη ανάμνηση ήταν το γεγονός που έπαιξα στον ΠΑΝΔΡΑΜ με εξαιρετικούς συμπαίκτες αλλά και εξαιρετικό συμβούλιο, ιδιαίτερα θυμάμαι την παρουσία του μεγάλου μας προπονητή ΚΩΣΤΑ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ(1979-80)».
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Η πτώση από την Β' ΕΘΝΙΚΗ για έναν βαθμό»

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : “Πιστεύω πως η μεγαλύτερη απώλεια για τον ΠΑΝΔΡΑΜ είναι η απομάκρυνση από την ομάδα του Παναγιώτη Ευθυβούλη. Είναι απώλεια η απομάκρυνση του για όλο το Δραμινό ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν αποβλέπει σε κανένα οικονομικό όφελος.
Σταμάτησα να παρακολουθώ τον ΠΑΝΔΡΑΜ για να είμαι ήρεμος.
Ο ΠΑΝΔΡΑΜ δεν έχει σήμερα τους παράγοντες που είχε παλιά, εμείς πηγαίναμε για προετοιμασία και ήταν μαζί μας 5 τουλάχιστον άτομα του Δ.Σ. που απαρτίζονταν από τον ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, τον ΦΙΤΣΙΟ, τον ΔΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ, τον ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Κ.Λ.Π.
Είναι κρίμα για την ιστορία του ΠΑΝΔΡΑΜ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΝΔΡΑΜ για όσα με προσέφερε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ζει στη Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ Δράμας είναι παντρεμένος με 3 παιδία και επαγγελματικά ασχολείται με την οικοδομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου