Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΗΛΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

(Τα στοιχεία δόθηκαν Νοέμβριο του 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 17-3-1963
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Αγωνιστικοί περίοδοι : 1985-88
Προηγούμενες ομάδες: ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ (1980-84) - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1984
Επόμενες ομάδες: Σταμάτησε λόγω σοβαρού τραυματισμού

Αξέχαστο παιχνίδι: 13-1-1988,ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-2 (το τέρμα μας ο ΗΛΙΑΔΗΣ)
Ποιο δύσκολoι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές: ΤΣΑΤΣΟΣ(ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ) και ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ)
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : «Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (1986-87)»
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 0-1.
«Μετά από αυτό το ματς άρχισε ουσιαστικά η πτωτική πορεία της ομάδας. αυτή η ήττα μας στοίχισε πολύ γιατί εκείνη τη χρονιά έγινε αναδιάρθρωση και πέσανε 11 από τις 18 ομάδες μέσα σε αυτές και ο ΠΑΝΔΡΑΜ. αν μέναμε εκείνη τη χρονιά η ομάδα η συγκεκριμένη θα έκανε μεγάλες επιτυχίες, σας αναφέρω μερικούς από τους τότε συμπαίκτες μου που οι περισσότεροι έπαιξαν στη συνεχεία σε ομάδες Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΤΣΕΒΡΕΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κ.λ.π.»

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : «Ο ΠΑΝΔΡΑΜ είναι ομάδα που από τη φύση της πρέπει να πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλη ιστορία και έχει αγωνισθεί επί σειρά ετών σε μεγαλύτερες κατηγόριες. Νομίζω ότι η ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο, που αυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι πρέπει να αναδεικνύει ταλέντα (ιδιαίτερα μέσα από τις ακαδημίες) αλλά παράλληλα να δίνει όραμα και στους φίλαθλους. Φέτος η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και αυτό ίσως οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών που τους λείπει η εμπειρία, ίσως να φταίει ο προγραμματισμός της ομάδας, ίσως να είναι θέμα ψυχολογίες, πιστεύω όμως ότι δεν είναι αργά, υπάρχει χρόνος η ομάδα να βρει το δρόμο της και αυτό θα έρθει μέσα από τα αποτελέσματα».
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο Ηλίας ζει μόνιμα στη ΔΡΑΜΑ. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.
Ο Ηλίας. που γι΄ αυτόν το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, πιστεύει και εύχεται «οι ομάδες της Δράμας να βγούνε μπροστά και με σοβαρή δουλειά ιδιαίτερα με τα ταλέντα που δεν λείπουν από το νομό να πρωταγωνιστήσουν προτού περιορισθεί αυτή η διάθεση και χαθούν τα όποια ταλέντα υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου