Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Aύγουστο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 25-5-1963
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: ΛΙΜΠΕΡΟ αλλά και ΧΑΦ (διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας)
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1990 - 1998
Προηγούμενες ομάδες: Άρχισε την καριέρα του από το χωριό του τα ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ Δράμας οπου το 1976-77 ήταν αθλητής στίβου αλλά παράλληλα έπαιζε και ποδόσφαιρο. Ένας αγώνας με την Μικρόπολη που πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας του (β κατηγορία, τοπικό) ήταν η αφορμή να μεταπηδήσει στη Δόξα.
Εκεί αγωνίσθηκε στους ερασιτέχνες, τους ημιεπαγγελματίες και στους επαγγελματίες μέχρι το 1990.

Επόμενες ομάδες:ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ (4 έτη), ΚΑΛΛΙΦΥΤΟ (3 έτη), ΔΟΞΑΤΟ (2 έτη ), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ (1 έτος) και είναι ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Αξέχαστα παιχνίδια: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2 (άνοδος στη Γ ΕΘΝΙΚΗ, τελευταίο ματς πρωταθλήματος)



Πιο ευχάριστες αναμνήσεις: "Πέρασα 8 καλά χρόνια στην ομάδα που τα θυμάμαι ευχάριστα".


Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Ήταν η χρονιά που έπεσε η ομάδα στη Δ΄ εθνική, τότε δεν έγιναν οι δέουσες ενέργειες με αποτέλεσμα η ομάδα ενώ είχε και δυνατότητες αλλά και υλικό (παίκτες όπως οι ΑΝΤΖΑΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ, ΣΑΝΤΟΣ, ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ, ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ, ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ κ.λ.π.) παρόλα αυτά οι διοικούντες (Φιτσιος) κοίταζαν άλλα πράγματα δυστυχώς και αναγκαστήκαμε μετά (νομίζω τη χρονιά 95-96 ή κάπου εκεί) εγώ να κάνω το φροντιστή και με τον ΤΑΣΟ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΗ και το ΜΟΥΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ να προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα από την καταστροφή».

Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι: ΝΤΕΤΑΡΙ, ΟΚΟΝΣΚΙ, ΒΑΛΑΩΡΑΣ, ΜΑΛΟΥΜΙΔΗΣ και με τη φανέλα του Πανδραμαϊκού : ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ) ΚΑΙ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Πιστεύω πως τα χρόνια είναι δύσκολα, σε αυτό συντελούν πολλοί παράγοντες, όπως το ότι οι νέοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, καθώς επίσης και το ότι οι γονείς τους είναι ανυπόμονοι και επηρεάζουν αρνητικά. Ένα άλλο αρνητικό στοιχειό για τον ΠΑΝΔΡΑΜ είναι το ότι οι λιγοστοί φίλοι που είναι στις κερκίδες απέχουν πολύ από τον αγωνιστικό χώρο»

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ζει στη ΔΡΑΜΑ, είναι εργάτης (στα μάρμαρα του Λαζαριδη), είναι παντρεμένος με 1 αγόρι και 1 κορίτσι και εν κατακλείδι δηλώνει ότι πιστεύει ότι ο ΠΑΝΔΡΑΜ θα πάει μπροστά αν πλαισιωθεί από ανθρώπους που τον αγαπούν, που θα έχουν υπομονή και πως για το καλό της ομάδας δεν πρέπει να υπάρχουν παρατάξεις αλλά όλοι να έχουν κοινό στόχο και να εργάζονται μαζί για να τον πετύχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου