Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

XAMOYΡΙΔΗΣ Γεώργιος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Έτος γέννησης: 10-1-1950
Τόπος γέννησης: ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: Έξω δεξιά
Αγωνιστικοί περίοδοι : 1978-1979
Προηγούμενες ομάδες: ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Α.Ε.Κ. (1967-70) - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ(1970-71) - Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ(5 ΧΡΟΝΙΑ) - ΔΟΞΑ Δράμας (1976-79)
Επόμενες ομάδες: Μέγας Αλεξ. Αγ.Αθανασίου - ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές: ΣΙΟΥΤΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ),ΖΕΪΤΙΔΗΣ(ΑΟΚ)
Αξέχαστο παιχνίδι: ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξ. – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-2 "έκανα τα δυο γκολ, αλλά αποβλήθηκα γιατί ο επόπτης μου έλεγε τι τρέχεις τσάμπα αφού θα χάσετε και του επιτέθηκα, με αποτέλεσμα παραλίγο να πάω φυλακή αλλά στις 1 το πρωί με άφησε ο εισαγγελέας (τιμωρήθηκα με 4 αγωνιστικές)"
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : Το 1978-79 η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών.
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : -

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : "Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, πιστεύω πως το ποδόσφαιρο της Δράμας έμεινε πολύ πίσω δυστυχώς και δεν φαίνεται φως στο τούνελ, δεν υπάρχουν παιδιά με ενδιαφέρον ,δεν υπάρχουν αλάνες, σήμερα τα παιδιά ασχολούνται με άλλα ενδιαφέροντα".

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Έγγαμος, με 2 παιδιά. Διατηρεί κατάστημα υαλικών στην οδό Γ. Σταύρου, στην Δράμα.
«Θα ερχόμουν στον ΠΑΝΔΡΑΜ επι Αρχοντίδη, ήξερα τον Φεστερη (ξεκινήσαμε μαζί στην Α.Ε.Κ. και στον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ) και τον Τσεβρετζή πήγαμε με τον Θωϊδη στην Ηλεία να πάρουμε το δελτίο αλλά με μεσολάβηση του Χατζημιχαήλ που με ήξερε από την Α.Ε.Κ. με άρπαξε στην κυριολεξία η ΔΟΞΑ, βέβαια ήρθαν έτσι τα πράγματα και μετά πήγα στον ΠΑΝΔΡΑΜ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου