Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

2003-2004

1η Αγωνιστική,14-9-2003: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-Νέστος Χρ. 4-1, μετά απο πολύ καλή εμφάνιση και κάτω απο συνεχή βροχή, ο Πανδραμαϊκός νίκησε με 4-1 το Νέστο. Τα τέρματα πέτυχαν οι ΠΑΥΛΙΔΗΣ με 2 κεφαλιές (39΄, 79΄) και ο ΚΟΥΡΛΙΟΣ με σουτ(75', 85΄).Δοκάρι είχε ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ενώ ο Νέστος μείωσε στο 90΄. *ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Δ.(80΄ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ), ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (75΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ),ΚΟΥΡΛΙΟΣ (88΄ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ).


2η AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, 21-9-2003 : ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2. *Ο Πανδραμαϊκός νίκησε με 2-0 στην Ελευθερούπολη.Τα γκολ στο 73΄ο Πατέλης με βολέ από την περιοχή και στο 89΄ο Παυλίδης.Ο Πανδραμαϊκός ήταν ανώτερος και κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο όταν μειώθηκε η ένταση του ανέμου.Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των οπαδών της ομάδας μας που κέρδισαν την "μάχη" της εξέδρας.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Δ., ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (89΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ), ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, (70΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ)ΚΟΥΡΛΙΟΣ (90΄ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ).

3η Αγωνιστική, 28-9-2003: : ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ 3-0, ενάς καλός Πανδραμαϊκός νίκησε με 3-0,έχοντας την ένθερμη υποστήριξη πολλών φίλων της ομάδας. Τα τέρματα σημείωσαν οι ΠΑΥΛΙΔΗΣ 34΄, 87΄ και ΑΝΤΖΑΣ στο 90΄.Η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για τέρματα και ο τερματοφύλακας του Πανσουλιακού Σαμουηλίδης απεσόβησε με τις αποκρούσεις του την διεύρηνση του σκορ.Αρνητικός παράγοντας του αγώνα ο επόπτης Μπίλιος, που ανέκοπτε συνεχώς κάθε επίθεση της ομάδας στο β!ημίχρονο.Ο Πανδραμαϊκός αγωνίστηκε με τους:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗ, ΚΟΥΣΙΔΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Δ., ΠΑΥΛΙΔΗ, ΠΑΤΕΛΗ (Αγωνίστηκε τραυματίας & στην θέση του μπήκε ο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ 74΄),ΠΕΠΕΡΙΔΗ, ΑΝΤΖΑ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ,(68΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ (87΄ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ). Η ομάδα τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 9β., μαζί με την Ηράκλεια. Στα κυριώτερα άλλα αποτελέσματα: Ξηροπόταμος-Θράκη 1-1, Ασπίδα-Ηράκλεια 0-3, Πανθρακικός-Ανακάλυψη 1-0.

4η Αγωνιστική (5-10-2003): ΔΟΞΑ Ξ. - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1, η ομάδα υπερείχε σε όλο τον αγώνα και κατέκτησε δίκαια τη νίκη, με τέρμα του ΚΟΥΡΛΙΟΥ στο 60΄. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, ενω για μια ακόμη φορά οι φίλοι της ομάδας κέρδισαν και τη μάχη της κερκίδας. Ο Πανδράμ., αγωνίσθηκε με τους : ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗ, ΚΟΥΣΙΔΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Δ., ΠΑΥΛΙΔΗ (89΄ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ), ΠΑΤΕΛΗ (46΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ), ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, ΑΝΤΖΑ , ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ (83΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ), ΚΟΥΡΛΙΟ. Στα κυριώτερα άλλα αποτελέσματα: Ανακάλυψη-Ηράκλεια 4-0, Διδυμότειχο-Ξηροπόταμος 1-1, ενώ η Θράκη νίκησε τον Πανθρακικό 1-0. Στην βαθμολογία είμαστε μόνοι πρώτοι με 12 βαθμούς, ενω ακολουθεί η Θράκη με 10.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(12-10-2003): ΘΕΑΓΕΝΗΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1, Με τη συμπαράσταση πολλών φίλων του από τη Δράμα, την Θεσσαλονίκη και τη Θάσο, ο Πανδραμαϊκός πέρασε με νίκη 1-0 από τη δύσκολη έδρα της Θάσου. Η ομάδα είχε την υπεροχή, έχασε ευκαιρίες και σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα, με σουτ του Κούρλιου στο 54΄.Δοκάρι είχε ο Φεστερίδης. Με λάθη σε βάρος της ομάδας μας ο Διαιτητής κ.Δέλλιος.Την ανωτερότητα του Πανδραμαϊκού αναγνώρισε και η πλειονότητα των τοπικών φιλάθλων που στο τέλος τον χειροκρότησαν θερμά, αν και στην διάρκεια του αγώνα αποδοκίμαζαν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των παικτών μας.ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από την εφημερίδα "ΧΡΟΝΙΚΑ":Στο 9' ο Κούρλιος από ευνοϊκή θέση πλασάρει αδύναμα κι ο Τσανάκαλης μπλοκάρει τη μπάλα Στο Ι7' σουτ του Παυλίδη ελάχιστα άουτ Στο 29' ο Κούρλιος πλασάρει κι ο Τσανάκαλης αποσοβεί τον κίνδυνο Στο 54' ωραία κάθετη μπαλιά του Παυλίδη στον Κούρλιο που με πλασέ πετυχαίνει το χρυσό γκολ που χάρισε τη νίκη στονΠανδραμαϊκό. Στο 60' ο Φεστερίδης εκτελεί Φάουλ σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι Στο 80' σουτ του Περπερίδη αποκρούει ο Λαγουμτζής Στο 85' σουτ του Παυλίδη μπλοκάρει ο Λαγουμτζής Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του Πανδραμαϊκού που θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Ο Θεαγένης αγωνίστηκε υπέρμετρα σκληρά ενώ ο διαιτητής κ. Δέλλιος είχε σφυρίγματα σε βάρος του Πανδραμαϊκού Από τη δραμινή ομάδα ξεχώρισαν οι: Ακριτίδης, Περπερίδης, ’ντζας, Κούρλιος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Σύνθεση: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,ΚΟΥΔΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Δ., ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ (93΄ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ,(81΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ (90΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ). Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι: Ξηροπόταμος - Σιδηρόκαστρο 1-2, Καππαδόκες - Δόξα Ξάνθης 1-2, Πανθρακικός - Διδυμότειχο 3-0,Παραλίμνιο - Πανσουλιακός 0-1, Ηράκλεια - Θράκη 1-2,Ασπίδα Ξάνθης - Ελευθερούπολη 1-3, Ανακάλυψη - Χρυσούπολη 5-0. Βαθμολογία: ΠΑΝΔΡΑΜ. 15, ΘΡΑΚΗ 13,*

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19-10-2003):ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ 2-0, Νέα (έκτη συνεχόμενη)νίκη του Πανδραμαϊκού με δύο τέρματα που σημείωσαν ο Παυλίδης με κεφαλιά στο 15΄μετά απο πάσα του Περπερίδη και ο Περπερίδης στις καθυστερήσεις.Ο Πανδραμαϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πολλές ευκαιρίες να πετύχει μια μεγαλύτερη, σε έκταση νίκη με αποκορύφωμα μια κεφαλιά του Παυλίδη στο δοκάρι στο 89΄. Η σύνθεση:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ,(67΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ), ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, (87΄ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ, (89΄ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ)* ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:Ξηροπόταμος - Θεαγένης 3-1 ,Σιδηρόκαστρο - Πανθρακικός 0-0,Δόξα Ξάνθης - Παραλίμνιο 1-2,Διδυμότειχο - Ηράκλεια 0-2 , Θράκη - Χρυσούπολη 2-0, Ελευθερούπολη - Ανακάλυψη 0-3.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26-10-2003): ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1, σε ενα αγώνα που σημαδεύτηκε απο την πρωτοφανή σκληρότητα των γηπεδούχων, η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, ύστερα απο εύστοχο κτύπημα πέναλτι του ΠΑΥΛΙΔΗ στο 70΄, μετά απο ανατροπή του ΑΚΡΙΤΙΔΗ στην μικρή περιοχή. Ο διαιτητής κ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, έδειξε στο α!μέρος ιδιαίτερη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των Παραλιμνίων. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ο οποίος διακομήσθηκε με κάταγμα κνήμης στο Νοσοκομείο. Στο β!μέρος ο διαιτητής προσπάθησε να αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα και μοίρασε συνολικά 15 κίτρινες κάρτες, στέλνοντας στα αποδυτήρια 3 γηπεδούχους (οι δύο, με 2 κίτρινες) και τον ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, με 2 κίτρινες. Ο Πανδραμαϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες, ιδίως στο β! ημίχρονο, σημαντικότερες ήταν δυο του ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ και μια του ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ. Τον αγώνα παρακολούθησαν 300 φίλαθλοι, απο τους απο οποίους 100 Πανδραμαϊκοί, οι οποίοι καταχειροκρότησαν την ομάδα, στον καθιερωμένο πλέον χαιρετισμό του τέλους. Ο Πανδραμαϊκός αγωνίστηκε με τους:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗ, ΚΟΥΣΙΔΗ, ΑΠΟΣΟΤΛΙΔΗ Δ.(8΄ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ, λόγω τραυματισμού), ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (60΄ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ (81΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ).Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:ΘΡΑΚΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 3-0, ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ 1-0(στο 68΄) ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 1-0, ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΔΟΞΑ ΞΑΝΘΗΣ 2-1, ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡ. 0-0, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2-0, ΘΕΑΓΕΝΗΣ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ 1-0

8η Αγ., 2-11-2003: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΑΣΠΙΔΑ Ξ. 1-0. Ένας παθιασμένος Πανδραμαϊκός νίκησε 1-0, με τέρμα του ΚΟΥΡΛΙΟΥ στις καθυστερήσεις. Η ομάδα πέτυχε άλλα 3 (!) τέρματα, τα οποία ακυρώθηκαν όλα σαν οφσαϊντ απο τον διαιτητή ΑΝΤΕΣΧΟ (Καβάλας).Δύο τέρματα ακυρώθηκαν στο α! μέρος και το τρίτο στο 91΄ (!). Η αστείρευτη Πανδραμαϊκή ψυχή όμως δεν υποτάσσεται τόσο εύκολα και τα παληκάρια του Τάκη Στάμογλου χάρισαν στους 700 περίπου φιλάθλους που είδαν το παιχνίδι, απίστευτες συγκινήσεις. Ο εν λόγω διαιτητής φιλόδωρησε με αρκετές κίτρινες κάρτες τους παίκτες μας.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ (63΄λόγω τραυματισμού ΣΥΓΓΙΡΙΔΗΣ,), ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, (46΄ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ, 67΄ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ).ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Από την εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ): Στο 5' κόρνερ του Περπερίδη καί κεφαλιά του Κούρλιου στα δίχτυα κι ο Αντέσχος ακυρώνει το πεντακάθαρο γκολ Στο 8' δευτερο κανονικό γκολ του Πανδραμαϊκού ακυρώνει ο κ. Αντέσχος. Ο Φoυντoυκiδης με κεφαλιά πετυχαίνει κανονικό γκολ που ο Αντέσχος το θεωρεί φάουλ στο συμπαiκτη του Στο 33' ωραία μπαλιά του Πατέλη στον Κούρλιο που σουτάρει μέσα από την περιοχή άουτ Στο 38' ο Πατέλης στρώνειστον Παυλίδη που σουτάρει συρτά άουτ Στο 47' κεραυνός του Καζαντζίδη στη συμβολή των δοκών Στο 55' κόρνερ του Πατέλη και ωραία κεφαλιά του Κούρλιου άουτ Στο 63' συρτό σουτ του Πατέλη βρίσκει σε πόδια αμυντικού και καταλήγει ελάχιστα κόρνερ Στο 88' κόρνερ του Συγγιρίδη κεφαλιά του Κούρλιου στα δίχτυα και το τρίτο γκολ ακυρώνεται Στο 93' ο Κούρλιος πετυχαίνει γκολ που δεν ακυρώνεται 1-0 8η Aγ.:ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΑΣΠΙΔΑ 1-0, παίκτες & φίλαθλοι πανηγυρίζουν το γκολ(www.fordrama.gr/ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ)


9η Αγων. (9-11-2003): Ανακάλυψη-Πανδραμαϊκός 3-1. Πρώτη ήττα για την αγαπημένη μας ομάδα, αν και προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του ΠΑΥΛΙΔΗ στο 53΄,δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δέχθηκε 3 τέρματα στο 60΄, 65΄και 91΄. Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 800 φίλαθλοι στήν πλειονότητα τους Πανδραμαϊκοί και οι υπόλοιποι ουδέτεροι.Σύνθεση:Αποστολίδης, Ακριτίδης, Κουσίδης, Λεοντιάδης(46΄Θεοδωρίδης), Παυλίδης, Πατέλης(72΄ Ποιμενίδης), Περπερίδης, Αντζας, Ευθυμιάδης, Φεστερίδης(63΄ Φουντουκίδης) Κούρλιος. Άλλα αποτελέσματα: Θράκη-Δόξα Ξ.3-0, Ηράκλεια-Πανθρακικός 4-0. Στην βαθμολογία προηγήται η Θράκη με 25, ακολουθεί ο Πανδραμαϊκός με 24, Ανακάλυψη, Ηράκλεια 19, Πανθρακικός 17.


10η Αγων.(16-11-2003):ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΘΡΑΚΗ 1-0, παρουσία περίπου 1500 φίλων του & 50 εκδρομέων απο Αλεξ/πολη, ο Πανδραμαϊκός καλά στημένος μέσα στο γήπεδο, κατέκτησε την πολύτιμη νίκη. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο ΚΟΥΡΛΙΟΣ στο 27΄,ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο 84΄.,ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ.,ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,ΚΟΥΣΙΔΗΣ,ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ,ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ΠΑΤΕΛΗΣ,(88΄ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ),ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ,ΑΝΤΖΑΣ,(84΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ),ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ,ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ,(67΄ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ),ΚΟΥΡΛΙΟΣ.Άλλα αποτελέσματα:Ηράκλεια - Θεαγένης 0-0, Πανθρακικός - Χρυσούπολη 0-0,Καππαδόκες - Ανακάλυψη 0-1, Σιδηρόκαστρο - Πανσουλιακός 1-1. Βαθμολογία: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 27, Θράκη 25.


11η Αγ., 23-11-2003: ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-3, παλληκάρια τα Πανδράμια, νίκησαν μέσα σε ομίχλη τους νεαρούς και δυναμικούς παίκτες του Διδυμοτείχου, με 3-0, το σκόρ άνοιξε ο ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ στο 33΄,Στο 59' κάθετη μπαλιά του Άντζα στον ΠΑΥΛΙΔΗ που με πλασέ κάνει το 0-2,για να πετύχει το 0-3 στο 92΄ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ.Δοκάρι στο 70΄είχε ο Πεπερίδης. Μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν τη νέα νίκη μέσα σε ιαχές απο τους 50 ηρωϊκούς εκδρομείς.ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: Αποστολίδης. Ακριτίδης, Κουσίδης, Βαλικίδης,Παυλίδης, Πατέλης (89' Ξανθόπουλος), Περπερίδης, Άντζας, Ευθυμιάδης, Φεστερίδης, (75' Συγγιρίδης), Ποιμενίδης (65' Πολυχρονίδης). Τα πλήρη αποτελέσματα: Διδυμότειχο-Πανδράμ 0-3 Θράκη-Καππαδόκες 1-1 Ανακάλυψη-Παραλίμνι 1-2 Ελευθερούπολη-Πανθρακικός 1-0 Σούλι-Ξηροπόταμος 0-1 Θεαγένης-Ασπίδα 1-1 Χρυσούπολη-Ηράκλεια 1-1 Δόξα Ξ.-Σιδηρόκαστρο 4-0. ΠΑΝΔΡΑΜ 30, Θράκη 26.


12η Αγ., 30-11-2003: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 1-1, άτυχος ο Πανδράμ.,υποχρεώθηκε σε απώλεια 2β., η ομάδα βρέθηκε να χάνει στο α! μέρος με 0-1 και ισσοφάρησε στο 60΄με τέρμα του ΠΑΤΕΛΗ. Η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε 3 δοκάρια με ΠΑΥΛΙΔΗ 22΄, ΚΟΥΡΛΙΟ 40΄ και ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ 57΄. Παρά το άσχημο αποτέλεσμα οι φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τους παίκτες κατά την έξοδό τους, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που τρέφουν απέναντι τους. Ο διαιτητής Πολατιάν δεν απέφυγε τα λάθη, να σημειωθεί οτι το τέρμα του Εθνικού προήλθε απο λάθος υπόδειξη, ενώ στο 0-0, ακυρώθηκε τέρμα του Εθνικού για φάουλ πάνω στον Αποστολίδη.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ (46΄ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ),ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ,ΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ,ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ,(63΄ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ),ΚΟΥΡΛΙΟΣ.Άλλα αποτελέσματα: Παραλίμνι-Θράκη 1-0, Ασπίδα-Ανακάλυψη 1-3, Ξηροπόταμος-Δόξα 2-1, Ηράκλεια-Ελευθερούπολη 1-0,Πανθρακικός-Σούλι 1-0,στην βαθμολογία ο Πανδράμ αύξησε την διαφορά:Πανδραμαϊκός 31,Θράκη 26.


13η Αγ., 7-12-2003: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2-0, μέσα σε συνεχή καταρρακτώδη βροχή, με την παρουσία 700 ηρωϊκών φιλάθλων. Ο Πανδραμαϊκός που αγωνίσθηκε με τον βασικό του κορμό, υποχρεώθηκε να συνεχίσει απο το 32΄με 10 παίκτες λόγω αποβολής, με 2 κίτρινες κάρτες του ΚΟΥΣΙΔΗ. Τα τέρματα πέτυχαν οι ΠΑΥΛΙΔΗΣ με κεφαλιά στο 59΄και ΠΑΤΕΛΗΣ στο 78΄με σούτ. Ευκαιρίες χάθηκαν απο τους ΚΟΥΡΛΙΟ 5΄, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ 41΄, ΠΑΥΛΙΔΗ 45΄, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ 58΄.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (89΄ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ),ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, (65΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ, (82΄ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ). Άλλα αποτελέσματα:Θράκη - Ασπίδα 3-0 ,Θεαγένης-Ανακάλυψη δ.δ.


14η Αγ., 14-12-2003 : ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-0. Αν και είχε την υπεροχή ο Πανδραμαϊκός δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τέρμα των γηπεδούχων επιτεύχθει μόλις στο 2΄, μετά απο αδράνεια της άμυνας. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρές, όπως απο τον ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ στο 25΄, τον ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ στο 41΄ και το δοκάρι του ΠΑΤΕΛΗ στο 58΄.Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα η αντιαθλητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι έριχαν συνεχώς αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και στο 80΄εισέβαλλαν μερικοί απο αυτούς στον αγωνιστικό χώρο και ένας απο αυτούς,στην 10΄διακοπή που ακολούθησε επιτέθηκε στον προπονητή μας. Τα ίδια άτομα κινήθηκαν επανηλειμένα ενάντια στους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού (περίπου 80- αναμεσά τους και μικρά παιδιά)οι οποίοι δεν πτοήθηκαν παρά την απουσία της Αστυνομίας στο α!μέρος και την ελλειπή παρουσία της στο β! μέρος. Στο τέλος του παινιδίου οι γενναίοι φίλαθλοι της ομάδας μας κάλεσαν με την ιαχή "ΝΑΤΟΙ - ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" κοντά τους Ποδοασφαιριστές μας και τους καταχειροκρότησαν παρά το άτυχο αποτέλεσμα. Στο ύψος του στάθηκε σε γενικές γραμμές ο διαιτητής ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ, που κιτρίνησε και τους ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ), ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ (ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ), ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΠΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (46΄ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ),ΚΟΥΡΛΙΟΣ. Η Θράκη έφερε 2-2 στην Ανακάλυψη, έτσι είμαστε στο +4, την Κυριακή 4/1/2004 νέο ντέρμπι με Ηράκλεια στην Δράμα.

15η Αγωνιστική,4-1-2004 : ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ 1-1, δεν έπιασε μεγάλη απόδοση ο Πανδραμαϊκός και υποχρεώθηκε σε 1-1. Το σκόρ άνοιξε ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο 70΄αλλά 5΄αργότερα σε μια αδράνεια της άμυνας οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-1. Μοναδική ευκαιρία χάθηκε στο 80΄όταν ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ σούταρε άουτ το πέναλτι που κλήθηκε να εκτελέσει. Το παιχνίδι παρακολούθησαν παρίπου 500 φίλαθλοι.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,(55΄ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ),ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ,(69΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ),ΚΟΥΡΛΙΟΣ.*Στα θετικά της αγωνιστικής η ήττα της Θράκης με 1-0 στη Θάσο.

16η Αγωνιστική, 11-1-2004 : ΝΕΣΤΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-3,Πιο ουσιαστικός ο Πανδραμαϊκός επικράτησε του Νέστου μέσα στην Χρυσούπολη και συνεχίζει την πορεία του.Τα γκολ πέτυχαν οι Παυλίδης στο 23', Φεστερίδης στο 45' και Πολυχρονίδης στο 90'. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν 2 παίκτες τους στο 66΄& 70΄για διαμαρτυρίες. Την ομάδα ενίσχυσαν περίπου 100 φίλαθλοι της που βρέθηκαν στην Χρυσούπολη. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (78΄ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ (65΄ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ), ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, (78΄ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ), ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΛΙΟΣ.*Tα υπόλοιπα αποτελέσματα: ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2-0 ΑΣΠΙΔΑ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 0-3 ΘΡΑΚΗ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 5-2 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 0-1 ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ 4-1*ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:ΠΑΝΔΡΑΜ. 38.

17η Αγων., 18-1-2004 : ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 1-0. Ο ΚΟΥΣΙΔΗΣ με κεφαλιά στο 77΄λύτρωσε τον Πανδραμαϊκό, που είχε 3 δοκάρια!(ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ 25΄, ΠΑΥΛΙΔΗΣ 37΄,ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ 68΄)Αμέσως μετά το γκόλ δεν δόθηκε πέναλτι απο τον μέτριο διαιτητή κ.ΔΕΛΛΙΟ σε ανατροπή του ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (72΄ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗΣ), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ(82΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ), ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (55΄ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ.Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 600 φίλοι της ομάδας.Οι διώκτες μας νίκησαν, στην βαθμολογία:ΠΑΝΔΡΑΜ. 41,Ανακάλυψη 38.

18η Αγ., 1-2-2004 : ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-2, μετά απο καλή εμφάνιση ο Πανδραμαϊκός επικράτησε με 2-1. Η ομάδα είχε καθολική υπεροχή, το 1ο τέρμα πέτυχε στο 25΄ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ με κεφαλιά, μετά απο σέντρα του ΚΟΥΡΛΙΟΥ, το 0-2 έγινε με ωραία κεφαλιά του ΚΟΥΡΛΙΟΥ στο 70΄, ύστερα απο σέντρα του ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗ και ένα λεπτό μετά μείωσε η τοπική ομάδα, με τον Σαββίδη. Στο 90΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ των γηπεδούχων.Με λάθη η διαιτησία του Βολιώτη Βασιλείου. Την ομάδα ενίσχυσαν περίπου 300 φίλαθλοι, υπέρτεροι των γηπεδούχων οι οποίοι παραδέχτηκαν πως η ομάδα μας ήταν η καλύτερη που πέρασε μέχρι τώρα απο το Ν.Σούλι.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ.,ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (88' ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ,(81΄ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ), ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ,ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (56΄ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗΣ),ΚΟΥΡΛΙΟΣ. Μετά την ήττα της Ανακάλυψης και τις νίκες των υπόλοιπων διεκδηκητών η βαθμολογία είναι: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 44, ΘΡΑΚΗ 39, Ανακάλυψη 38, Παραλίμνι 37.

19η Αγ.,22-2-2004: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ Ξ. 5-0, Μεγάλη νίκη, η ομάδα έπαιξε μετά απο καιρό χωρίς άγχος και έφτασε εύκολα στο τελικό αποτέλεσμα. Τα τέρματα σημείωσαν οι ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ (26΄, 41΄)ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ (61΄)ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (64΄), ΠΑΤΕΛΗΣ(86΄)ενώ ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ είχε δοκάρι στο 77΄. Ο Πανδραμαϊκός αγωνίστηκε με τους ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Λ., ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, ΚΟΥΣΙΔΗ, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ (ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ 73΄), ΑΝΤΖΑ (ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 68΄), ΠΑΤΕΛΗ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, ΠΑΥΛΙΔΗ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 62΄), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ.Aνακάλυψη και Παραλίμνι συνέχισαν με νίκες, ενώ η Θράκη έχασε στην Κομοτηνή με 2-1. Βαθμ. ΠΑΝΔΡΑΜ. 47, Ανακάλυψη 41.

20η αγ.,29-2-2004: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΘΕΑΓΕΝΗΣ 4-0,Εύκολα ο Πανδραμαϊκός νίκησε με 4-0 την ομάδα της Θάσου και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την άνοδο. Τα γκόλ σημείωσαν ο Κούρλιος στο 43΄-47΄ και Παυλίδης στο 54΄-65΄. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενουμένων. Ο Πανδραμαϊκός αγωνίστηκε με τους ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ(62΄ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ), ΑΚΡΙΤΙΔΗ, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ, ΚΟΥΣΙΔΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, ΠΑΤΕΛΗ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, (33΄ΚΟΥΡΛΙΟ 53΄ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ),ΠΑΥΛΙΔΗ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ.

21 Αγων.: ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2 (14-3-2004) μεγάλη εμφάνιση της ομάδας και δίκαιη νίκη με τέρματα των ΠΑΥΛΙΔΗ 45΄, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ 65΄. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες καταχειροκροτήθηκαν απο τους ηρωϊκούς φίλαθλους τους, απο την Δράμα και την Θεσσαλονίκη που κέρδισαν και πάλι την μάχη της κερκίδας.Ας σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια του α!ημιχρόνου επικράτησε ένταση μεταξύ της αστυνομικής δύναμης και των φίλων του Πανδραμαϊκου. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,(85΄ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ), ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, (79΄ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ,(76΄ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ). Άλλα αποτελέσματα:Πανθρακικός - Σιδηρόκαστρο 1-1, Παραλίμνιο - Δόξα Ξάνθης 1-2, Ηράκλεια - Διδυμότειχο 2-0, Ασπίδα - Πανσουλιακός 1-3, Χρυσούπολη - Θράκη 1-0, Ανακάλυψη - Ελευθερούπολη 4-0. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΔΡΑΜ 53, ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 47.

22 η Αγων.:ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 5-0 (21-3-2004), φανταστικός ο Πανδραμαϊκός διέλυσε το Παραλίμνι με 5-0, απο 2 τέρματα σημείωσαν οι ΠΑΥΛΙΔΗΣ (12΄,75΄), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (71΄, 72΄)και ένα ο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ (57΄). ΠΑΝΔΡΑΜΑΊΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ.,ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, (74΄ΚΙΑΚΟΣ), ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, (80΄ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗΣ), ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, (70΄ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ. Διατητής: Κωστούδης (Θεσ/νίκης).Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω απο 1000 φίλοι της ομάδας που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Πρίν την έναρξη του αγώνα σημείωθηκε ένταση μεταξύ φίλων της ομάδας και παραγόντων των φιλοξενουμένων και εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. * Η Ανακάλυψη ηττήθηκε στο Σούλι και τώρα η βαθμολογία είναι: ΠΑΝΔΡΑΜ. 56, Ανακάλυψη 47, θράκη 45.

23η Αγ.: ΑΣΠΙΔΑ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-5 (28-3-2004),η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα και απο την Ασπίδα Ξάνθης με τρία τέρματα του πρώτου σκόρερ μας Π.ΠΑΥΛΙΔΗ(8΄,37΄, 80΄)και απο ένα των ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ(17΄), ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗ(65΄)ενώ δοκάρι στο 45΄είχε ο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ. Η Ασπίδα του Φ.ΚΑΛΤΣΙΔΗ,μείωσε με τέρμα του Κ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ στο 32΄. Η σύνθεση της ομάδας: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ (ΚΙΑΚΟΣ 63΄), ΚΟΥΣΙΔΗΣ (ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ 73΄), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, (83΄ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗΣ), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ. Οι 200 φίλαθλοι της ομάδας μετέτρεψαν σε έδρα μας και το γήπεδο της Ξάνθης. Η διαφορά με την δεύτερη Ανακάλυψη παρέμεινε στους 9 β.


24η ΑΓΩΝ.:ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2-0 (4-4-2004),υπέροχος ο Πανδράμαϊκός νίκησε παρουσία 2000 θεατών με τέρματα των ΤΑΡΑΣΙΑΔΗ (11') ΠΑΥΛΙΔΗ (85΄),ο δεύτερος είχε και δοκάρι στο 45΄, ενώ απεβλήθησαν οι ΠΑΤΕΛΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.Η σύνθεση ήταν: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ.,ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ (61΄ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ), ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, (88΄ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ), ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, (68΄ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ.


25η Αγ.,18-4-2004: ΘΡΑΚΗ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0, ήρωες οι παίκτες του Πανδραμαϊκού έφεραν λευκή ισοπαλία στην Αλεξανδρούπολη, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ. Ήρωες και οι φίλαθλοι της ομάδας απο Δράμα, Θεσσαλονίκη και Γερμανία, που αψήφησαν χιλιόμετρα και βροχή ενισχύοντας συνεχώς την ομάδα.Η σύνθεση: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΒΑΛΛΙΚΙΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΡΛΙΟΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, (68΄ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, (89΄ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, (10΄ΞΑΝΘOΠΟΥΛΟΣ). Σε άλλα παιχνίδια Ανακάλυψη-Καππαδόκες 4-1, Θεαγένης - Ηράκλεια 3-1, Ασπίδα Ξάνθης - Παραλίμνιο 0-5 Χρυσούπολη - Πανθρακικός 0-1, Ελευθερούπολη - Ξηροπόταμος 0-0, Πανσουλιακός - Σιδηρόκαστρο 1-1,Διδυμότειχο - Δόξα Ξάνθης 0-4. Στην Βαθμολογία: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 63,Ανακάλυψη 53, Θράκη 52.


26η Αγ., 25-4-2004: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 8-0. Σε "χαλαρό" ρυθμό και με πολλούς αναπληρωματικούς ο Πανδραμαϊκός συνέτριψε την ΑΕ.Διδυμοτείχου με 8-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι:Μουρατίδης(25΄, 65΄),Ταρασιάδης (14΄),Πολυχρονίδης(28΄),Περπερίδης (24΄)Τσοκακτσίδης(35΄)Μετσικίδης (68΄)Κιάκος(75΄). Ο Πανδραμαϊκός αγωνίστηκε με τους: ΄ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ,(74΄ΚΑΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ),ΚΙΑΚΟ, ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, (64΄ΜΕΤΣΙΚΙΔΗΣ), ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, (46΄ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ.Σε άλλα αποτελέσματα: Καππαδόκες-Θράκη 0-3, Παραλίμνι-Ανακάλυψη 1-0.


27η Αγων.: ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 4-1, απρόσμενη και μεγάλη ήττα γνώρισε ο Πανδραμαϊκός που υποτίμησε το παιχνίδι σε αντίθεση με τους Σερραίους που αγωνίστηκαν με πάθος και βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Σκόρερς:Ζαχαριάδης 8΄, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ 45΄, Τσιόλας 56΄,Ηλιόπουλος 70΄, 90΄. Απεβλήθησαν οι Ζαχαριάδης, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ 40΄και ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 65΄. Η σύνθεση του Πανδραμαϊκού ήταν οι: ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ (20΄λ.τρ. ΚΑΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ), ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΚΙΑΚΟΣ, (63΄ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΛΙΟΣ.


28η Αγ.,5-5-2004: ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-1, χωρίς ιδιαίτερο άγχος η ομάδα πήρε τον βαθμό που της δίνει το δικαίωμα να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23΄και ισσοφάρισε ο ΚΟΥΡΛΙΟΣ στο 36΄. Παρά την καταρρακτώδη βροχή παίκτες και φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη επιτυχία. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ (55΄ΚΙΑΚΟΣ), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ, (85΄ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ(80΄ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΥΡΛΙΟΣ.Άλλα αποτελέσματα:Ανακάλυψη - Θεαγένης 3-1, Χρυσούπολη - Ελευθερούπολη 2-4, Ασπίδα - Θράκη 1-3 ,Ηράκλεια - Πανσουλιακός 1-2, Παραλίμνιο - Διδυμότειχο 5-2, Πανθρακικός - Δόξα Ξάνθης 0-0, Καππαδόκες - Σιδηρόκαστρο 1-0.


29η Αγ.: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-0, η βροχή δεν στάθηκε αντίπαλος για τον Πανδραμαϊκό που διέλυσε τον Πανθρακικό με 4-0, τα τέρματα σημείωσαν οι ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 10΄, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ 34΄,ΠΑΥΛΙΔΗΣ 85΄και ΚΟΥΡΛΙΟΣ 90΄, ενώ ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ έχασε πέναλτυ στο 42΄. Παρά την συνεχή βροχή η παρουσία των φίλων της ομάδας ήταν ηρωϊκή και παθιασμένη.Να σημειωθεί η επανεμφάνιση του Γ.ΑΝΤΖΑ μετά απο αρκετούς μήνες. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, (71΄ ΚΙΑΚΟΣ),ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (60΄ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ,ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ,(73΄ΑΝΤΖΑΣ),ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ,ΚΟΥΡΛΙΟΣ. Τα άλλα αποτελέσματα:Θεαγένης - Ελευθερούπολη 3-1,Θράκη - Ανακάλυψη 1-0, Πανσουλιακός - Χρυσούπολη 6-2,Διδυμότειχο - Ασπίδα 0-3,Δόξα Ξάνθης - Ηράκλεια 1-1,Σιδηρόκαστρο - Παραλίμνιο 5-1,Πανδραμαϊκός - Πανθρακικός 4-0,Ξηροπόταμος - Καππαδόκες 1-1. Bαθμολογία: ΠΑΝΔΡΑΜ 70, ΘΡΑΚΗ 64.


3Oη Αγ.: ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1 (Στάδιο Δράμας)Η δυνατή βροχή πρίν το παιχνίδι αποθάρυνε αρκετούς φίλους να έλθουν στο γήπεδο, αλλά εκκαντοντάδες άλλοι που αψήφησαν τίς καιρικές συνθήκες, βίωσαν ανπανάληπτες στιγμές Πανδραμαϊκοσύνης με την συμμετοχή τους στην μεγάλη γιορτή. Στο αγωνιστικό μέρος, έγινε ένα "ελεύθερο" παιχνίδι και το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Δ.ΚΟΥΣΙΔΗΣ στο 35΄ με κεφαλιά. Λίγο πρίν την λήξη ο τερματοφύλακας της Ηράκλειας απέκρουσε πέναλτυ του Παυλίδη. Ακο΄λούθησε πραγματικό γλέντι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΙΔΗΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ (65΄ΚΙΑΚΟΣ), ΚΟΥΣΙΔΗΣ (60΄ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΛΙΟΣ (65΄ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ).




2003-2004: 1η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Νέστος Χρυσούπολης 4-1 2η Αγωνιστική: Ορφέας Ελευθερούπολης - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2 3η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Πανσουλιακός 3-0 4η Αγωνιστική: Δόξα Ξάνθης - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1 5η Αγωνιστική: Θεαγένης Θάσου - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1 6η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Καππαδόκες Αλεξ. 2-0 7η Αγωνιστική: Απόλλων Παραλιμνίου - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1 8η Αγωνιστική.:ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Ασπίδα Ξάνθης 1-0 9η Αγωνιστική: Ανακάλυψη - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 3-1 10η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Θράκη Αλεξ. 1-0 11η Αγωνιστική: Α.Ε. Διδυμότειχου - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-3 12η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-1 13η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου 2-0 14η Αγωνιστική: Πανθρακικός - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-0 15η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Μέγας Αλέξ. Ηράκλειας 1-1 16η Αγωνιστική: Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-3 17η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0 18η Αγωνιστική: Πανσουλιακός - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-2 19η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Δόξα Ξάνθης 5-0 20η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Θεαγένης Θάσου 4-0 21η Αγωνιστική: Καππαδόκες Αλεξ. - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2 22η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Απόλλων Παραλιμνίου 5-0 23η Αγωνιστική: Ασπίδα Ξάνθης - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-5 24η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Ανακάλυψη 2-0 25η Αγωνιστική: Θράκη Αλεξ. - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0 26η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Α.Ε. Διδυμοτείχου 8-0 27η Αγωνιστική: Εθνικός Σιδηροκάστρου - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 4-1 28η Αγωνιστική: Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-1, 29η Αγωνιστική: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Πανθρακικός 4-0, 34η Αγωνιστική: Μέγας Αλέξ. Ηράκλειας - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1 (Δράμα)












































































































ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

Ν-Ι-Η

ΤΕΡΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ

1

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.

23-4-3

68-14

73

2

ΠΑΕ Θράκη

21-4-5

53-15

67

3

Ανακάλυψη

20-2-8

51-16

62

4

Παραλίμνι

18-3-9

50-32

57

5

Πανθρακικός

17-7-6

39-22

56

6

Μέγας Αλέξ.Ηράκλειας

13-6-11

56-38

45

7

Σιδηρόκαστρο

11-11-8

37-25

44

8

Πανσουλιακός

12-5-13

43-34

41

9

Δόξα Ξάνθης

12-5-13

37-41

41

10

Oρφέας Ελ.

12-4-14

41-39

40

11

Ξηροπόταμος

10-9-11

36-43

39

12

Θεαγένης

11-3-16

34-51

36

13

Καππαδόκες Αλεξ.

9-8-13

26-38

35

14

Χρυσούπολη

4-7-19

29-74

16

15

Ααπίδα Ξ.

3-7-20

28-68

16

16

Διδυμότειχο

1-2-27

14-96

-1
*Ο Νέστος έχει ένα μηδενισμό και -3 β.,*Το Διδυμότειχο έχει δύο μηδενισμούς και -6 β,, *Στόυς σκόρερς:ΠΑΥΛΙΔΗΣ 23,ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ 19....


4-4-2004: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2-0, άποψη απο την κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου