Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας Πετρούσα.



Σημαντική νίκη απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας, ομάδα της Δόξας Πετρούσας, σημείωσε ο Πανδραμαϊκός στο γήπεδο του Ξηροποτάμου, που χρησιμοποιεί ως έδρα, ύστερα από την πρόσφατη απόφαση να απαγορευτεί η πρόσβαση στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.
Τέρματα:  ΥΨΗΛΟΣ 36΄, ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ 70΄.
Η αναγκαστική απομάκρυνση της ομάδας του Πανδραμαϊκού από την φυσική και ιστορική της έδρα σε μια χρονιά που διεκδικεί την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, δεν προκαλεί τόσο προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές των ποδοσφαιριστών, όσο ο κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα, από την μη σωστή συντήρηση των γηπέδων.
Η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα αήττητη στα τελευταία 42 παιχνίδια πρωταθλήματος (όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί υπό την τεχνική ηγεσία του Μπάμπη Καζεπίδη)  με 36 νίκες και 6  ισοπαλίες , ενώ η τελευταία της ήττα, ήταν στις 30-9-2017, στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: KΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΡΕΝΤΟΣ, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, ΑΙΒΑΖΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΒ. (68' BELMANI), ΑΡΜΕΝ, LIPO ( λ.τ. 16' ΛΥΚΙΔΗΣ - 91' ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Μ.), ΥΨΗΛΟΣ, ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ (93' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου