Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Στο +6 και με έναν αγώνα λιγότερο...





Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα για τον Πανδραμαϊκό που επικράτησε με 3-0 της ομάδας της Καλής Βρύσης, με την ομάδα μας να έχει -και πάλι- δύο από τις πολλές τελικές της προσπάθειες να καταλήγουν στα δοκάρια.
Τέρματα - φάσεις: 45' Δοκάρι ο Μπερούκας.  64' Ο Γιαννίκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το 1-0.  83' Εκτέλεση φάουλ του Belmani από πλάγια δεξιά, ο Μπερούκας με προβολή το 2-0. 86' Δυνατό σουτ του Lipo έξω από την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 90' ο Belmani από κοντά, ύστερα από ασίστ του Μπερούκα, διαμορφώνει το τελικό 3-0.
- Να σημειωθεί πως στην φαση του πεναλτι και στο 88΄ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν  κόκκινες κάρτες.
- Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ στα τελευταία 40 παιχνίδια πρωταθλήματος (όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί υπό την τεχνική ηγεσία του Μπάμπη Καζεπίδη)  παραμένει αήττητη  (34 νίκες - 6  ισοπαλίες) , ενώ η τελευταία του ήττα, ήταν στις 30-9-2017, στις καθυστερήσεις του αγώνα.
- Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ παραμένει στην κορυφή, με διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη Α.Ε.Αμπελοκήπων και έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο από τις ομάδες που ακολουθούν.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ, ΡΕΝΤΟΣ, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, ΑΙΒΑΖΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β. ( 77' ΛΥΚΙΔΗΣ), ΑΡΜΕΝ ( 46' BELMANI), LIPO (88' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΥΨΗΛΟΣ (87' ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Μ. ), ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου