Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Βαθμολογική απώλεια, αλλά κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε...



Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του, στον δεύτερο αγώνα του για το 2019, ο Πανδραμαϊκός, αν και δεν έκανε άσχημη εμφάνιση, παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην ομάδα του ΠΑΟΠ Ν.Αμισού, που άφησε καλές εντυπώσεις.
Στο 10΄ ο Πατένταλης με κεφάλια μετά από σέντρα του Υψηλού σημείωσε το τέρμα της ομάδας μας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν προς το τέλος του Α΄ ημιχρόνου, με τους ποδοσφαιριστές μας να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για την νίκη, με αποκορύφωμα στο 94' ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Αιβάζη να καταλήγει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

(δείτε καρέ- καρέ, μία από τις περιπτώσεις που ζήτησαν πέναλτι ποδοσφαιριστές μας)
Σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστές μας ζήτησαν τον καταλογισμό πέναλτι, με την άποψη του διαιτητή κ. Χορόζογλου, να υπερισχύει και να συνεχίζει τον αγώνα χωρίς να τα καταλογίζει.
Να σημειωθεί πως η ομάδα μας στα τελευταία 39 παιχνίδια πρωταθλήματος (όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί υπό την τεχνική ηγεσία του Μπάμπη Καζεπίδη)  παραμένει αήττητη  (33 νίκες - 6  ισοπαλίες) , ενώ η τελευταία της ήττα, ήταν στις 30-9-2017, στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Παρά την βαθμολογική απώλεια ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ παραμένει στην κορυφή, με διαφορά 3 βαθμών από την δεύτερη Α.Ε.Αμπελοκήπων και έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο από την Α.Ε.Α., κοιτάει μπροστά και συνεχίζει...
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής,  Κεχαγιάς, Ρέντος, Πατένταλης,  Αιβάζης, Αρμεν, Παπαδόπουλος Β. (Κιάκος Φ. 76΄) , Λιπο, Μπαμπαλής Μάριος (Λυκίδης 59΄), Υψηλός, Μπερούκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου