Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ολοκλήρωσε την εξαιρετική φετινή πορεία...


Με άνετη επικράτηση επί του Άρη Φωτολίβους με 5-0 ολοκλήρωσε την εξαιρετική φετινή αγωνιστική  πορεία, η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανδραμαικού και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ένα βαθμό από την κορυφή.
Η ομάδα μας στα τελευταία 26 παιχνίδια  (όλα υπό την τεχνική ηγεσία του Μπάμπη Καζεπίδη)  παρέμεινε αήττητη  (21 νίκες - 5 ισοπαλίες)  και κέρδισε την καταξίωση στα μάτια όλων των Δραμινών φιλάθλων. 
Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ τίμησε με πλακέτα την φετινή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας του Πανδραμαϊκού.
Τέρματα: Υψηλός 5', Παυλιδης 25',85΄, Ρέντος 60', Μπαμπαλής 70' , ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 40'.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Λαμπρινουδάκης (58΄ Ηλιάδης), Γιαννίκης (46΄ Βασιλειάδης), Κυσσίδης, Ρέντος, Πατένταλης, Λίπο, Παπακωνσταντίνου, Άρμεν, Παυλίδης, Υψηλός, Μπαμπαλής.
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: Δ. Νικολαϊδης, Χατζησαββίδης (65΄ Δ. Νικολαϊδης), Χαντζίδης, Α. Νικολαϊδης, Κωφίδης, Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης, Σούλα, Κοκοτσάκης, Ρουμελιώτης (70΄ Καραγκιαβούρης), Αθανασιάδης (46΄ Ακράμι).
- Προπονητής του Φωτολίβους ήταν ο Δ.Βασιλειάδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανδραμαϊκού, ενώ ο γιος ενός άλλου παλαίμαχου μας -που ήταν και στο γήπεδο- ο Καραγκιαβούρης αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη Φωτολίβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου