Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"Είναι καιρός να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει..."

  • Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.  ανακοινώνει πως την φετινή προσπάθεια του συλλόγου θα στηρίξει με την ενεργό συμμετοχή του σε αυτόν, ο επιχειρηματίας Κυριάκος ΕΜΕΡΖΙΔΗΣ.
    Ο κ. Εμερζίδης, ο οποίος γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στην Γλυφάδα, με επιχειρηματική δραστηριότητα στο εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών, στο τομέα της προσχολικής αγωγής και είναι ιδιοκτήτης της νεοσύστατης εταιρείας αθλητικών ειδών Titans Athletic, δήλωσε για την ενασχόληση του με τον Πανδραμαϊκό: 

    " Από 2013 αναζητώ να εμπλακώ με έναν σύλλογο με ιστορία και υψηλούς στόχους . Πιστεύω πως το κοινό μου με τον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ είναι η δίψα τις αλλαγής η δίψα για διάκριση και επαναπροσδιορισμό τον στόχων του. Θεωρώ τον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ μια από τις ιστορικότερες ομάδες τις βορείου Ελλάδας. Θέλω και εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου να προσφέρουμε σε αυτή την αλλαγή. Παρακολουθώντας την πορεία τις ομάδας, είδα με χαρά το πείσμα και την αυταπάρνηση τον αθλητών για την παραμονή και μαζί με την σημαντική βοήθεια του προπονητή η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Πιστεύω πως είναι καιρός με πολύ δουλεία να φτάσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει αυτό όμως θα γίνει με πολύ δουλεία και υπομονή και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Διατηρώντας και ενισχύοντας την ομάδα με τα δικά τις παιδιά. Δυναμώνοντας την Ακαδημία μας Κερδίζοντας τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Βάζοντας τους στόχους έναν έναν... Μπορούμε να ξυπνήσουμε τον ΓΙΓΑΝΤΑ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου