Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Στην τελική ευθεία...



Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι εξελίξεις στον Πανδραμαϊκό, είκοσι μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου.
Την εβδομάδα που διανύουμε έγινε σειρά επαφών και συζητήσεων και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι πρώτες ανακοινώσεις.
Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά της διοίκησης, ανανεώθηκε η συνεργασία με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ υπάρχει συμφωνία με 4-5 ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν σε θέσεις που κρίνεται πως υπάρχει ανάγκη.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας, καθώς είναι σε εξέλιξη οι σχετικές διαβουλεύσεις.
Η προετοιμασία προγραμματίζεται να ξεκινήσει την 28-7-2014, στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου.
Παράλληλα άλλα θέματα που απασχολούν τον Πανδραμαϊκό Α.Ο.  είναι η χορηγική ενίσχυση, η λειτουργία της -ήδη πετυχημένης- Ακαδημίας ποδοσφαίρου, η διάθεση των διαρκείας και η παράλληλη εγγραφή μελών (ένα θέμα που δεν προχώρησε ικανοποιητικά την προηγούμενη χρονιά) , καθώς επίσης και η συνεργασία με σύλλογο μικρότερης κατηγορίας για την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας που στην συνέχεια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του συλλόγου.
Τέλος ένα άλλο ζήτημα που όμως δεν υπάρχουν εξελίξεις είναι το γηπεδικό καθώς υπήρχε η υπόσχεση -από την Δημοτική αρχή- για έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο, ιστορική έδρα του Πανδραμαϊκού και παραχώρηση  δημοτικού  γηπέδου για προσωρινή έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανδραμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου