Σελίδες

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση Πανδραμαϊκού Νόστου


ΔΕΝ σταματάμε, ψηλά την σημαία και προχωράμε...

Να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας, όπως στον αγώνα του Σαββάτου.

Παράλληλα όσοι αγαπάμε τον Πανδραμαϊκό, ενωμένοι να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον Σύλλογο.

Επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθούν όσα εγκρίθηκαν στην τελευταία Γενική συνέλευση (αναβάθμιση Αθλητικού κέντρου, δημιουργία νέων τμημάτων κ.α.).

Παρακαλούμε την Πρόεδρο μας κ. Τριανταφυλλίδου να διευκολύνει τις αναγκαίες διοικητικές αλλαγές για την υλοποίηση των παραπάνω, από τους ανθρώπους που έχουν την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να τα πράξουν.

Επιπλέον θεωρούμε επιτακτική ανάγκη η Πρόεδρος να προχωρήσει στις ανάγκες αλλαγές στο Ποδοσφαιρικό αγωνιστικό τμήμα, αφού πρώτα οι αρμόδιοι του εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.

Οι επαΐοντες γνωρίζουν πως το τμήμα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις που έδωσε για ενίσχυση, τόσο το καλοκαίρι, όσο και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Καλούμε σε συσπείρωση, όσους θέλουν έναν Σύλλογο αντάξιο της ιστορίας όχι μόνο της δικής του, αλλά και των ιδρυτικών του συλλόγων και του συλλόγου που η μοίρα έφερε να φέρει το όνομα του.

Δεν χωράνε παλιές πικρές και εγωισμοί, Κανείς δεν είναι περισσότερο Πανδραμαϊκός από κανέναν άλλον, όμως, πάντοτε, η ανοχή ήταν και είναι συνενοχή...

Πανδραμαϊκός Νόστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου