Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ Κωνσταντίνος




(Τα στοιχεία δόθηκαν Φεβρουάριο 2012)
Έτος γέννησης: 23-2-1980
Τόπος γέννησης: Βατούμ Γεωργίας
Θέση στην ομάδα: Κεντρικός αμυντικός
Αγωνιστικοί περίοδοι : 1999-2005
Προηγούμενες ομάδες: ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.Κρώμνης, Γ.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δράμας
Επόμενες ομάδες: ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΕΑ ΑΜΙΣΣΟΣ, ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ, VV HOOGEZAND
Αξέχαστο παιχνίδι: 18-4-2004, ΘΡΑΚΗ Αλεξ. - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0, ένα αποτέλεσμα με το οποιίο,ουσιαστικά γίναμε πρωταθλητές.
Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ (όταν αγωνιζόταν στην ΘΡΑΚΗ)
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : Η άνοδος του Πανδραμαϊκού, από την Δ΄Εθνική στην Γ΄ Εθνική το 2004, "μια απίστευτη στιγμή που έζησα με την ομάδα"
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ : "Όταν αποχώρησα από την ομάδα για λόγους εργασίας"
Άποψη για τον σημερινό ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : "Θέλω να πω μερικά λόγια σε όλους όσους βρίσκονται αυτή την στιγμή δίπλα στην ομάδα. Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα, είναι ιδέα, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Οι επιτυχίες εκείνης της περιόδου (2003-2004) , ήρθαν όχι μόνο από την οργάνωση της ομάδας, διοικητικά και ποδοσφαιρικά. Τότε όλοι μας νιώθαμε έναν δυνατό δεσμό με την ομάδα, ήμασταν ψυχικά και σωματικά ΠΑΝΔΡΑΜΙΑ. Αυτό μας οδήγησε στις επιτυχίες, μια ομάδα, μια οικογένεια όλοι, φίλαθλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές. Αυτό κάνει τον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ μεγάλο. Η φλόγα και το πάθος για την φανέλα. ΓΕΡΑ ΠΑΝΔΡΑΜΙΑ ! " .
Πρόσθετα ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ελέυθερος
Ο Κώστας ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ ζει και εργάζεται σήμερα στην Ολλανδίας και παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τα νέα του Πανδραμαϊκού, μέσω διαδικτύου. Θεωρεί τα χρόνια που έπαιξε στον Πανδραμαϊκό, την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με χαρές και λύπες, όπως συμβαίνει σε μια οικογένεια, γιατί αυτό ήταν ο Πανδραμαϊκός για αυτόν.
Όπως θυμάται ο Κώστας: "την πρώτη χρονιά ήταν ίσως η πιο δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η ομάδα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Τότε ήμασταν εντελώς μόνοι. δεκαπέντε ποδοσφαιριστές και λίγοι άνθρωποι που μας βοηθούσαν όσο μπορούσαν. Τα επόμενα χρόνια βρήκαμε τον δρόμο μας. Οι αναμνήσεις αμέτρητες, χαρές και δάκρυα, αλλά πάνω από όλα, η αγάπη μου για την ομάδα, συναισθήματα που δεν μπορεί να σβήσει ο χρόνος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου