Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Γεννήθηκε: 2-2-1969, ΦΩΤOΛΙBOΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΘΕΣΗ: ΑΡΙΣΤΕΡΟ και ΔΕΞΙ μπακ..
Αγωνίστηκε στον Πανδραμαϊκό ένα έτος (όταν η ομάδα ανέβηκε στην Γ΄ ΈΘΝΙΚΗ με ΤΣΕΒΡΕΤΖΗ)
ΠΡΙΝ: ΑΡΗΣ ΦΩΤOΛΙBOYΣ (1986- 1987)
ΜΕΤΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΠΕΡΤ ΑΛ (1987-1997)
ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ: «Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του, αλλά ήταν επιθετικός της Νιγρίτας»
Αξέχαστος αγώνας: ΝΙΓΡΙΤΑ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ σε έναν επεισοδιακό αγώνα.
ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «Η πολύ καλή οργάνωση που είχε τότε η ομάδα. Μας έφερναν πριν τους αγώνες μέχρι και ψυχολόγο. Αν κάποιος παίκτης έφευγε χωρίς να έχει κάνει μπάνιο, του επιβαλλόταν πρόστιμο».
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «Όταν ήταν να πάρω μεταγραφή στον Α.Ο. Καβάλας, αλλά αυτό δεν έγινε. Πάντως αγωνίστηκα σε μια εποχή πολύ ανταγωνιστική. Δεν ήταν εύκολο να πάρω την θέση του Καπαγερίδη. Ήταν τότε που πήραν μεταγραφή ο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ και ο ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ στον Π.Α.Ο.Κ., ο ΠΑΝΔΡΑΜ είχε πολύ καλή ομάδα».
ΓΝΩΜΗ για τον σημερινό ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Ο ΠΑΝΔΡΑΜ έχει και σήμερα πολύ καλή ομάδα. Όμως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δράμας υπάρχει ένα κατεστημένο. Οι 4-5 ομάδες δέχονται βοήθεια από την διαιτησία και όταν ανεβαίνουν κατηγορία δεν είναι ανταγωνιστικές, αυτό δεν σημαίνει ότι το επιδιώκουν οι ομάδες. Επίσης νομίζω ότι στον ΠΑΝΔΡΑΜ θέλει ενίσχυση ο κορμός στον κεντρικό άξονα, όταν ανεβαίνει η ομάδα θα πρέπει να έχει στόχο να είναι ψηλά.
ΠΡΟΣΘΕΤΑ στοιχεία: Ο Μπάμπης Χατζίδης ζει στο Φωτολίβος, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, ο γιός του αγωνίζεται στον Άρη Φωτολίβους. Ασχολείται με μικρά παιδιά στο ποδόσφαιρο. Του αρέσει αυτό που κάνει, που πρέπει να είναι διαχρονικό για να έχει την αξία του.
Είναι προπονητής και συγχρόνως ποδοσφαιριστής στη ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ
και κλείνοντας τονίζει, ότι παρόλο που το ποδόσφαιρο υπολειτουργεί, τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου