Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Πανδραμαϊκού

Εντυπωσιακό, σε προσέλευση κόσμου και σε οργάνωση, και το φετινό καλοκαιρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Πανδραμαϊκού.
Με τις δύο ομάδες της, στις ηλικίες 2000-2001 και 1998-1999, να κατακτούν τις πρώτες θέσεις επικρατώντας και στους δύο τελικούς επί της Δόξα Δράμας, η Ακαδημία του Πανδραμαϊκού ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις με το καλοκαιρινό Τουρνουά της, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία.
Κόντρα στα όσα πίστευαν οι περισσότεροι, η ακαδημία του Πανδραμαϊκού, όχι μόνο δε διαλύθηκε, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το «σοκ» του περασμένου καλοκαιριού και ανταπεξήλθε στις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να λείπουν βέβαια και κάποια μικροπροβλήματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας και φυσικά στον υπεύθυνό της κ. Στάθη Μελικίδη ο οποίος αθόρυβα, όπως πάντα, κατάφερε να κρατήσει ενωμένους παιδιά-γονείς-προπονητές-διοίκηση.

Σας παραθέτουμε(εντός του άρθρου) ορισμένες φωτογραφίες από το τουρνουά και σας ζητούμε συγνώμη που είναι «λερωμένες» με το λογότυπό μας, διότι τις τελευταίες ημέρες κάποιοι, που με το μυαλό τους θεωρούν τους εαυτούς τους ανταγωνιστές μας, «κλέβουν» τις φωτογραφίες μας καθώς εμφανίζουν ρεπορτάζ με φωτογραφία όταν δεν ήταν παρόντες στο γεγονός(π.χ. συνέντευξη τύπου Εθνικής Βόλεϊ):
[22/06/2009 - 00:54]
Περισσότερα0 Σχόλια

(πηγή: www.draminaspor.gr )

2 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
    www.pandramia.gr KAI
    www.akadhmia.dom.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.hxo.gr

    Όταν ανήκεις δικαιωματικά σε μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στο νομό μας και όχι μόνο, οφείλεις να το αποδεικνύεις με την κάθε ευκαιρία. Έτσι και στον Πανδραμαϊκό, μετά την
    περσινή τρομερή επιτυχία που σημείωσε το δεύτε-
    ρο τότε τουρνουά, όπου όλοι θυμάστε την έλευση
    του Άγιαξ και του μεγάλου Φράνκ Ντε Μπούρ, φέτος τα πράγματα ήταν και πάλι όμορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή