Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Στις 12-1-2020 όταν η ομάδα μας αντιμετώπιζε σε Derby πρωτοπόρων τον Πανσερραϊκό, οι οργανωμένοι οπαδοί της συμπολίτισσας Δόξας, είχαν βγάλει ανακοίνωση με ευχές για νίκη του Πανσερραϊκού.

Στις 17-4-2022 όταν ο αδιάφορος βαθμολογικά Πανδραμαϊκός αντιμετώπιζε τον Νέστο Χρυσούπολης που κινδύνευε με υποβιβασμό και ενώ είχε βγει ανακοίνωση στήριξης της ομάδας μας για τη νίκη, όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα η διοίκηση μας, δεχόταν διάφορα κακεντρεχή σχόλια από οπαδούς της Δόξας. Τους αποστόμωσε η  παλληκαρίσια νίκη της ομάδας μας που έδωσε το φιλί της ζωής στην Δόξα για να μην υποβιβαστεί. 

Στις 30-4-2023 όταν η αδιάφορη βαθμολογικά Δόξα μας νίκησε στο τοπικό Derby και εξανέμισε έστω τις έσχατες τουλάχιστον μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή μας, οπαδοί της επιχαίραν για την πτώση μας.

Στις 24-3-2024, η Δόξα κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό. Αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο ΑΟ Καβάλας και χρειάζεται τους πολύτιμους βαθμούς.

Εμείς επουδενί δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ευχηθούμε νίκη στην γειτονική ομάδα του ΑΟ Καβάλας. Δηλώνουμε ευθέως ότι σεβόμαστε και αγαπάμε το φίλαθλο πνεύμα. Δεν μας χωρίζει κάτι με τους φιλάθλους του ΑΟ Καβάλας, όπως δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα και με τους φιλάθλους της ιστορικής Δόξας, που σαφώς και δεν ευθύνονται για τις πράξεις μιας μειοψηφίας τους που με την συνεργασία της σημερινής διοίκησης της (μη ξεχνάμε το γνωστό μια ομάδα, μια πόλη) δεν σέβονται το δικαίωμα να υποστηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα τον Πανδραμαϊκό.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους είναι, πρώτον ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεύτερον ότι αν θέλουμε το Δραμινό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά, τέτοιες  συμπεριφορές δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθούν, ούτε στην ποδοσφαιρομάνα Δράμα, ούτε πουθενά.

Πανδραμαϊκός Νόστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου