Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Kαι τυπικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!!

(φωτογραφία Κ.Χαλβατζής)
Νικηφόρα τελείωσε τις φετινές του υποχρεώσεις - 3-0 εκτός έδρας τον Π.Α.Ο.Π. Ν.Αμισού- ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, αναδείχθηκε τυπικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην Α΄ Ε.Π.Σ.Δράμας και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Τα τέρματα σημείωσαν στο 10' ο Belmani, στο 37' ο Μπερούκας 0-2 και στο 48' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι - σε ανατροπή  του Β.Παπαδόπουλου - και πάλι ο Μπερούκας, που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Μ. (53' ΛΥΚΙΔΗΣ), ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, LIPO, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β. (73' ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘ.), ΑΡΜΕΝ (76' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), BELMANI, ΥΨΗΛΟΣ (66' ΒΑΤΙΣΤΑΣ), ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ.
Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ συγκέντρωσε 75 βαθμούς, σημειώνοντας 24 νίκες - 3 ισοπαλίες και 1 ήττα εκτός έδρας από την 2η της βαθμολογίας Προσοτσάνη, ενώ ο συντελεστής τερμάτων ήταν για την ομάδα μας 98-15. 
Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, στο γήπεδο της Δόξας, όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του πρωταθλητή στην ομάδα του Πανδραμαικού Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου