Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Με 10 παίκτες από το 37΄ ... έπεσε το αήττητο ύστερα από 46 αγώνες !

φωτογραφία athleticdrama.com
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Πανδραμαϊκού στην Προσοτσάνη, με αντίπαλο τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Υψηλό στο 33΄,  αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκαν με 2-1, στο 70΄ με τέρμα που αμφισβήτησαν οι φίλοι του Πανδραμαϊκού που βρέθηκαν στην γειτονική κωμόπολη και στήριξαν την ομάδα μας.
Το τέρμα της ομάδας μας σημείωσε ο Μπερούκας στο 65΄, ενώ η ομάδα μας αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 37΄ , καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, από τον διαιτητή Αντώνη Σιαμάνη, ο ποδοσφαιριστής μας Belmani, την πρώτη κάρτα την δέχτηκε γιατί απομάκρυνε την μπάλα και την δεύτερη για μαρκάρισμα.
Η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 10 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Προσοτσάνη, ενώ ύστερα από 45 παιχνίδια πρωταθλήματος (όλα όσα είχαν πραγματοποιηθεί υπό την τεχνική ηγεσία του Μπάμπη Καζεπίδη)  με 39 νίκες και 6  ισοπαλίες, έχασε το αήττητο, ενώ η προηγούμενη ήττα, ήταν στις 30-9-2017.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:  Κιουμουρτζής, Γιαννίκης, Κεχαγιάς, Ρέντος, Αϊβάζης, Λίπο, Β. Παπαδόπουλος (61΄ Βατίστας), Άρμεν (71΄ Λυκίδης), Μπελμάνι, Υψηλός, Μπερούκας.
- Ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου, την Δευτέρα 25η Μαρτίου, με αντίπαλο την ομάδα του Βώλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου