Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΞΙΑ ΝΙΚΗ απέναντι στον πρωτοπόρο...






Φωτογραφία του Pandramaikos Nostos.


Σε ένα αγώνα που δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του DERBY, ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ επικράτησε της πρωτοπόρου ομάδας του Καλαμπακίου με 3-2 και μείωσε την μεταξύ τους διαφορά σε έναν  βαθμό, πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο αλλά οι ποδοσφαιριστές της είχαν τα ψυχικά αποθέματα και με την ενθάρρυνση των φίλων του Πανδραμαϊκού έκαναν την ανατροπή με τέρματα που σημείωσαν οι ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο 55΄,  ΛΙΠΟ στο 56΄ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στο 83΄.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο 97΄ ο ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΑΚΗΣ με υπερένταση απέκρουσε προσπάθεια τους για τέρμα και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και συνέχεια σε κόρνερ.
Η νίκη από τους ποδοσφαιριστές μας, αφιερώθηκε στον πρόωρα χαμένο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο ΤΣΙΜΠΛΙΔΗ, που αγωνίστηκε 15 χρόνια με την φανέλα του Πανδραμαϊκού και στην μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του αγώνα.
Ο Πανδραμαϊκός παραμένει αήττητος για 21 αγώνες (16 νίκες - 5 ισοπαλίες) στο φετινό πρωτάθλημα.
Ανάμεσα στους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού, που βρέθηκαν στον αγώνα, ήταν φίλοι του συλλόγου που ήρθαν από την Καβαλα και την Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και φίλοι της ομάδας που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ, ΚΥΣΣΙΔΗΣ, ΡΕΝΤΟΣ, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, ΑΡΜΕΝ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (73' ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) LIPO (95' ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ) ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ (67' ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ), ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ (93' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου