Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ !


Μια νέα αθλητική χρονιά ξεκινά για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανδραμαϊκού, μια χρονιά με προπονήσεις, αγώνες και σημαντικές διοργανώσεις, μια ακόμη χρονιά με αγάπη για το ποδόσφαιρο, μια ακόμη χρονιά που θα αναδείξει ποδοσφαιριστές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την ιστορική μας ομάδα, άλλες ομάδες του τόπου μας και όχι μόνο. Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις εγγραφές και τις ώρες και ημέρες προπόνησης.
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανδραμαϊκού, με το επιτυχημένο τεχνικό team του Γιάννη Λυμπερίδη και των συνεργατών του αλλά και με την προσθήκη του καταξιωμένου τερματοφύλακα Λουκά Αποστολίδη, για μια ακόμη χρονιά θα γίνει φορέας υψηλού επιπέδου ήθους και αθλητικής παιδείας.
Με την ευκαιρία,  θυμηδία προκάλεσε η προσπάθεια κάποιων νεόκοπων στελεχών έτερης Ακαδημίας που με πρωτοφανή έλλειψη δεοντολογίας αλλά και σεβασμού στην ιστορία του Δραμινού ποδοσφαίρου επιχείρησαν -ανεπιτυχώς- να "προσηλυτίσουν"  νεαρούς αθλητές μας. Οι μέθοδοι και οι τακτικές των παραπάνω, δεν έχουν θέση στον Πανδραμαϊκό και τους ανθρώπους που τον αγαπούν, δεν έχουν θέση σε μια Ακαδημία που συμβάλλει πρώτιστα στην καλλιέργεια και στην οικοδόμηση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου