Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λουκάς

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 
 


(Τα στοιχεία δόθηκαν Μάρτιο 2013)
Ημερομηνία γέννησης:    23-10-1980

Τόπος γέννησης:   ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Θέση στην ομάδα:      ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Αγωνιστικοί περίοδοι:   1996-2004
Προηγούμενη ομάδα: 1995-1996 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επόμενες ομάδες:   2004 ΒΕΡΟΙΑ για 3,1/2 χρόνια (Α΄  ΕΘΝΙΚΗ), μετά ΚΕΡΚΥΡΑ για 3 χρόνια (Α΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για 1 χρόνο, ΓΑΖΩΡΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (αγωνίζεται και το 2012-2013)


Αξέχαστα παιχνίδια: 21-11-2004: η πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Γ΄Εθνική, με 1-0, στην Πτολεμαϊδα.

Ποιο δύσκολος αντίπαλος: ΤΖΙΟΒΑΝΙ (ΟΣΦΠ) όταν έπαιζε στην Βέροια.
Πιο ευχάριστη ανάμνηση: Η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, όταν κανείς δεν το περίμενε πως θα ανεβαίναμε κατηγορία, αν και την προηγούμενη χρονιά είχαμε πιο καλή ομάδα και δεν καταφέραμε κάτι ιδιαίτερο.
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: ----

Άποψη για τον σημερινό Πανδραμαϊκό :   "Αυτό που συμβαίνει είναι δυσάρεστο, είναι κατάντια. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Η ομάδα τροφοδοτούσε με ταλέντα τις μεγάλες ομάδες, όλα τα πιτσιρικία ήθελαν να παίξουν στον Πανδραμ. Όμως η ομάδα δεν κράτησε σταθερή πορεία, έχασε την αίγλη της και φθάσαμε από την Γ΄Εθνική στο τοπικό μετά από συνεχείς πτώσεις. Πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική. Για τους ηρωϊκούς φιλάθλους του Πανδραμ, εύχομαι υγεία, ευτυχία, αγάπη και υπομονή σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που ζούμε"
Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΛΟΥΚΥ -έτσι τον αποκαλούσαν οι φίλοι του Πανδραμαϊκού- ζει στην Δράμα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών.


(επιμέλεια Κώστας Ξάνθος)

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου