Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Στέφανος


ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 13-2-1981

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΔΡΑΜΑ,

ΘΕΣΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ,

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: 1998 - 2005(την τελευταία χρονιά στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ)

Προηγούμενες ομάδες : 1988-89 ΤΣΙΚΟ ΔΟΞΑΣ, 1996 ΗΦΑΙΣΤΟΣ , 1997-98 Ν.ΑΜΙΣΟΣ

Επόμενες ομάδες: 2006-07 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, 2007-08 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, 2008-10 ΚΡΗΝΙΔΕΣ.

- Το καλοκαίρι του 2011 επανήλθε αρχικά στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ αλλά τελικά δεν παρέμεινε και συνεχίζει να αγωνίζεται τώρα στη Δόξα Σιταγρών

ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΜΑΤΣ:

2-11-2003, Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ «όταν ο ΑΝΤΕΣΧΟΣ ακύρωσε 3 κανονικά γκολ».

19-1-2005: ΛΑΜΙΑ –ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-0 στο 63΄ , «Πολύ καλό ματς, το πρώτο με τον ΤΣΕΒΡΕΤΖΗ»

11-9-2004: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-1 (κύπελλο)

14-12-2003: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ –ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-0, «χάσαμε άδικα και μας όρμησαν όλους, αλλά δεν καταλαβαίναμε τίποτα γιατί ήμασταν όλοι μαζί ενωμένοι».

«Στη Δ΄ εθνική όταν βγήκαμε για τη Γ΄ εθνική, κάθε παιχνίδι ήταν ξεχωριστό και μου έχουν μείνει όλα αξέχαστα».

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ: «ΛΑΝΑΡΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ) , αγωνιζόταν στην ίδια θέση με μένα, αριστεροπόδαρος»

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «η χρονιά που πήγα στον ΠΑΝΔΡΑΜ σε ηλικία 18 χρονών. επίσης τα πρωταθλήματα στη Δ΄ Εθνική και στην Α΄ Δράμας»

ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «το ότι η ομάδα έμεινε αστήριχτη από τους Δραμινούς φιλάθλους όταν αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική, με λίγη βοήθεια θα μέναμε γιατί το αξίζαμε. Επίσης η φυγή μου ήταν άσχημη μετά τα λόγια που άκουσα από τους διοικούντες γιατί αγαπούσα πραγματικά την ομάδα».

ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Μετά την προσπάθεια στη Δ΄ Εθνική που δεν καρποφόρησε δεν πολυασχολούμαι. Βλέπω όμως την ομάδα με νέα παιδιά, γίνεται δουλειά και μου αρέσει, φαίνεται ότι ο Πανδραμαϊκός μπορεί να ελπίζει στα νέα παιδιά στα οποία πρέπει να στηριχτεί για το μέλλον».

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο Στέφανος ζει στη Δράμα, είναι ελεύθερος επαγγελματίας (ασφαλιστής). Είναι γιος του μεγάλου παλιού παίκτη μας Χρήστου ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ (αγωνίστηκε μέχρι την Α΄ εθνική). Τίμησαν με το παραπάνω και οι δυο τους την κόκκινη φανέλα και η αγάπη του Στεφάνου για το σύλλογο αποτυπώνεται στις παρακάτω δηλώσεις του: «Δεν υπάρχει ένα παιδί που να πέρασε έστω και για μια μόνο προπόνηση από τα παλιά αποδυτήρια του ΠΑΝΔΡΑΜ στο Εθνικό και να μην έκλαψε για την ομάδα. Εύχομαι όλοι μαζί ενωμένοι, παλιοί και νέοι Πανδραμαϊκοί να πολεμήσουμε, παρά όλες τις δυσκολίες και να ανεβάσουμε τον ΠΑΝΔΡΑΜ σε μεγαλύτερες κατηγορίες ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου