Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Γιάννης

(καταγραφή στοιχείων: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Έτος γέννησης: 3-5-1953
Τόπος γέννησης: ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θέση στην ομάδα: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1977-1979
- Όταν αγωνιζόταν στον Πανδραμαϊκό υπηρετούσε παράλληλα την στρατιωτική του θητεία στο Αγρίνιο και ερχόταν στην Δράμα με άδειες.

Προηγούμενες ομάδες: ΤΣΙΚΟ Π.Α.Ο.Κ., ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (1969-70),ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(1974-77).
Επόμενες ομάδες: Μετά το 1980 που διορίστηκε στην Δράμα, συνέχισε να αγωνίζεται σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αξέχαστα παιχνίδια: 1-5-1978: ΚΙΛΚΙΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-0.
και 18-6-1978: ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-0, την χρονιά που υποβιβαστήκαμε.
Ποιο δύσκολος αντίπαλος ποδοσφαιριστής: «Θα αναφέρω κάποιους από τους συμπαίκτες μου, που ήταν όλοι πολύ καλά παιδιά και αγωνιζόταν με ψυχή, όπως ο Αλέκος Καλτσίδης, που ήταν μεγάλο ταλέντο, ο Στάμογλου, ο Ζαμανόπουλος, ο Ταντσίδης κ.α.»

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «Θυμάμαι ότι υπήρχαν πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα, με κυριότερο το δέσιμο μεταξύ παικτών, φιλάθλων και διοίκησης, ήμασταν σαν μια γροθιά, λειτουργούσαμε σαν μια οικογένεια».
ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: «Η πτώση από την Β΄Εθνική στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα»

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ : «Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να εφαρμόσει αυτό που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, να φέρνει ταλέντα από Ακαδημίες και χωριά, να βγάζει παίκτες και να τους προωθεί, να έχει κόσμο πιο πολύ. Χρειάζεται ενίσχυση από τα ταλέντα του νομού. Αυτός είναι ο ρόλος του Πανδραμαϊκού».
Πρόσθετα στοιχεία: Ο Γ. Αθανασιάδης ζει στην Δράμα, είναι εκπαιδευτικός εδώ και 32 χρόνια, έγγαμος με 2 γιούς. Κλείνοντας εκφράζει την ευχή οι δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της πόλης μας (ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ και ΔΟΞΑ) να βρίσκονται σε συνεργασία και όχι σε αντιπαλότητα. Αυτός την πραγμάτωσε αυτή την συνεργασία, καθώς αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες και διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου