Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΟΥΝΔΟΥΛΑΚΟΣ Αντώνης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Δεκέμβριο 2009 )
Ημερομηνία γέννησης: 18-9-1971
Τόπος γέννησης: ΚΥΡΓΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1991 - 1996, αρχικά ως ερασιτέχνης και μετά 3 μήνες ως επαγγελματίας.
Προηγούμενη ομάδα: 1987 - 1991 Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ
Επόμενες ομάδες: 1996 - 2001 (Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ), Ν.ΑΜΙΣΟΣ (2 χρόνια), ΧΩΡΙΣΤΗ (2 χρόνια), Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.
Αξέχαστα παιχνίδια: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ Θ. 3-1, ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-4.

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: «Η ομάδα του ΠΑΝΔΡΑΜ ήταν, είναι και θα είναι μια οικογένεια. Φίλαθλοι, διοίκηση και παίκτες. Έτσι λειτουργούσαν πάντα. Εγώ είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω, όταν έπαιξα και σε άλλες ομάδες».

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Στο τέλος της θητείας μου στον ΠΑΝΔΡΑΜ, κάποιοι δεν μου φέρθηκαν όπως θα μου άρμοζε. Εγώ είχα συμφωνήσει με την Δόξα, αλλά συνέχιζα και έπαιζα με αυταπάρνηση και φιλότιμο, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αυτά όμως έχουν ξεχαστεί, οπωσδήποτε ήταν κάτι στενάχωρο, αλλά στο τέλος υπερτερεί πάντα το θετικό».

Πιο δύσκολοι αντίπαλοι: ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ), ΚΑΤΣΕΜΠΑΧ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ).

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: "Η ομάδα βασίζεται στην δύναμη και την ψυχή. Πιστεύω ότι θα υπάρχει η θέληση και σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται η ομάδα θα είναι πάντα δυνατή και θα δείχνει αυτά τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Επίσης θέλω να πω, πως τον ΠΑΝΔΡΑΜ πάντα τον αγαπάνε πολλοί, αλλά λίγοι είναι αυτοί που τρέχουν και τραβάνε το κουπί”.

Πρόσθετα στοιχεία: Ο Αντώνης Φουνδουλάκος είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, ζει στα Κύργια και εργάζεται εκεί, σε οικοτροφείο για άτομα με ειδικές στερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου