Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανδραμαϊκού ο Γιάννης Τσεβρετζής.
Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια της Δράμας πως νέος τεχνικός του Πανδραμαϊκού αναλαμβάνει ο Γιάννης Τσεβρετζής, ο οποίος θεωρείται εγγυημένη λύση για τους «ερυθρόλευκους» καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο αφού έχει περάσει αρκετές φορές στο παρελθόν από την ίδια θέση, ενώ διετέλεσε και ποδοσφαιριστής του(τις περιόδους:1973-1980 και 1985-87 )
(πηγή: www.draminaspor.gr )

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΖΕΒΡΕΤΖΗ
http://www.pandramia.gr/tsevretzis.htm

1 σχόλιο:

  1. Πανδραμαϊκός και Γιάννης Τσεβρετζής «χέρι-χέρι» για την ανασύνταξη του ερυθρόλευκου συλλόγου.
    Αυτό που μέρες πριν σας είχε πληροφορήσει το draminaspor.gr ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα το πρωϊ ο νέος, πλέον, τεχνικός του Πανδραμαϊκού κ. Γιάννης Τσεβρετζής, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε δεν αρνήθηκε να παραδεχθεί ότι έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες του δραμινού συλλόγου και θα είναι αυτός που θα αναλάβει το τιμόνι του για την επόμενη σεζόν. Στη θέση του γυμναστή-βοηθού προπονητή παραμένει ο Άγγελος Τουκματσής, το έργο του οποίου θεωρείται επιτυχημένο στην πολύχρονη παρουσία του στον Πανδραμαϊκό.

    Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του κ.Τσεβρετζή, αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας που διανύουμε, ίσως και τις επόμενες ώρες.

    (πηγή: www.draminaspor.gr )

    ΑπάντησηΔιαγραφή