Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση Πανδραμαϊκού Νόστου

 Όπως αποδείχτηκε στην πρόσφατη Γενική συνέλευση, την 2η τα τελευταία 20 χρόνια που ενημερώθηκαν τα μέλη, το πρόβλημα που η ομάδα παίζει στο τοπικό, δεν αναπτύσσεται το αθλητικό κέντρο, δεν υπάρχει τόσα χρόνια Ακαδημία και άλλα τμήματα, δεν υπάρχει Σύλλογος παλαιμάχων κ.α. είναι ο Πανδραμαϊκός Νόστος.

Βέβαια αποκαλύφθηκαν και άλλα που προφανώς δεν έχουν τόση σημασία, όπως ποιο είναι το πραγματικό ΔΣ, ο πραγματικός ισχυρός άνδρας του Συλλόγου, το ποσό του περσινού ισολογισμού (περίπου 350.000, όπως ελέχθη προφορικά, γιατί δεν διανεμήθηκε κάτι) εκ των οποίων περίπου 250.000 ταμειακές διευκολύνσεις.

Για τυπικούς ( ; ) λόγους, σε μέλη  (πάνω απο το 10%) δεν τους επιτράπηκε να ψηφίσουν. Άλλωστε δεν έγιναν δύο ψηφοφορίες, όπως έπρεπε, άλλα μια, χωρίς να ελέχθη αν ήταν ταμειακώς εντάξει αυτοί που σήκωναν το χέρι τους.

Μέλη που πήραν το λόγο, δεχόταν λεκτικές επιθέσεις για να διακόψουν την ομιλία τους κ.α. πολλά που μόνο θα κουράσουν αυτούς που τα διαβάζουν.

Το πιο δυσάρεστο για εμάς δεν ήταν τίποτε από αυτά, αλλά η σιωπηρή συναίνεση μερίδας έξω διοικητικών, που δεν στήριξαν ούτε καν τους παλαίμαχους που διαμαρτυρήθηαν για την στέρηση στο δικαίωμα ψήφου και αποδέχθηκαν αδιαμαρτύρητα ότι άκουσαν.

Όλοι αυτοί που δεν μιλάνε, ενώ η μόρφωσή τους και η κοινωνική τους θέση τους κατατάσσει στους επαΐοντες, σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν στην κοινή γνώμη των Πανδραμαικων και τότε, δεν έχει" δεν ξέρω , δεν είδα", "δεν άκουσα".

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν την ομάδα της καρδιάς μας, αλλά θεωρούμε πως μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, ήρθε η ώρα να αποστασιοποιηθούμε, για να πάψουμε να φταίμε ( ; )  για όλα αυτά που αναφέραμε στην αρχή και να σταματήσουμε να συμμετέχουμε στην πορεία που πήρε η παρούσα διοίκηση.


Ο αγώνας συνεχίζεται...

Γερά Πανδράμια! 

Πανδραμαϊκός Νόστος